Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek? Hogy mondhatott...

Szerintetek? Hogy mondhatott ilyet? (lent)

Figyelt kérdés
Szoval ma megtudtam, hogy az allitolagos legjobb baratnom kibeszel masoknak . Olyanokat hallotam vissza, hogy en utanzom ot mindenben(mikozben o utanoz inkabb),meg, hogy en iszonyuan buta vagyok es meg hasonlok. Ezek nekem nagyon rosszul estek, mikor en egy rossz szot sem szoltam rola senkinek. Egy masik baratnommel, aki tenyleg egy nagyon rendes lany volt miatta vesztem ossze. Radaasul minden amit mondott nem igaz. En egy joval erosebb gimnaziumba jarok, mint o, a jegyeim is sokkal jobbak. Nem gondoltam volna, hogy ilyen undorito modon hatba tamad, mikor en mindig kialltam mellete.. Szerintetek vessek veget ennek a baratsagnak?
2014. máj. 18. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Mint látod, a normális barátnőiddel veszel össze miatta. Nem érdemes ebbe a "barátságba" több energiát fektetni! :)
2014. máj. 18. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
De honnan tudod hogy tényleg mondott ilyet bárkinek is?
2014. máj. 18. 21:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Visszahallotam az egyik baratnomtol, aki ismeri az en "baratnomet". Sajnos az a baj, hogy tobb emberrel akivel joban van csunyan kibeszelte nekem , ezert vagyok benne biztos, hogy tenyleg mondott rolam ilyeneket. Szerintem en hagyom ezt a baratsagot es megprobalok kibekulni azzal a lannyal akivel osszevesztem emiatt.. :)
2014. máj. 18. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Na ezért nem barátkozom nőkkel... ahol lehet hátba támadnak, nem lehet rájuk számítani mert irigyek lesznek rád, kibeszélnek stb...

Jók is a pasi barátok:)

2014. máj. 22. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!