Ilyet mondhatott a pszichológusom?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. A pszichológus mindig ki szokott kísérni az ajtóig és mondja, hogy akkor vár a következő időpontban. Viszont nem tudom, hogy jól hallottam ezt de úgy emlékszem azt mondta hogy "ha bármi baj van, nyugodtan hívj fel". Ez lehetséges, hogy ilyet mondott a pszichológus?2014. márc. 10. 22:05
1/8 anonim válasza:
miért ne mondhatna ilyet? Simán... elvégre ő azért van hogy segítsen.
2/8 anonim válasza:
Nyilván úgy gondolta, hogy több ülésre nincs szükség.
3/8 A kérdező kommentje:
Van időpontom és még elég sokáig kell hozzá járnom szóval nem azért mondta.
2014. márc. 10. 22:25
4/8 anonim válasza:
Na szerinted akkor miért mondta??
Olyan nehéz ezt a mondatot felfogni vagy mi?
Amúgy igen, mondhatott ilyet, és azért, mert ha szükséged lenen tanácsra, vagy bármire, akkor vele tudsz beszélni.. olyan nehéz ezt felfogni?!
5/8 anonim válasza:
Jaj, ne bántsuk már!
Érti ő, csak annyira örül neki, hogy el sem meri hinni.
6/8 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak milyen igaza van! ;)
Igen, mondhatott. Nekem például egy év után mondta. Csodálkoztam is. Aztán a múltkor, annyira mondta ezt a "hívjam fel, ha bármi baj van, meg este 10-ig nyugodtan hívjam"- dolgot, hogy már szinte belém beszélte. De persze én nem szoktam hívni... Nem is nagyon szeretném, mert úgy gondolom, hogy van egy határ. :)
7/8 anonim válasza:
tesóm emailokat, sms-eket is ír neki meg hivogatja is az övét
8/8 anonim válasza:
Szóval a felső tízezernek ilyen kelezés és orvos adatik meg? hmm Irigykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!