14 évesek hány százalékát engedik el szerintetek buliba mondjuk most szilveszterkor?!
lány?! fiú este mind1 melyikre gondolsz!
persze egy lányt jobban félthetnek
Amikor én 14 voltam, engem sem engedtek. Mivel a barátnők közül egyedül mi lakunk családi házban, nálunk volt "buli"... fogalmazzunk inkább úgy, hogy pizsi parti. Tv-ztünk, zenét hallgattunk, ettünk, kimentünk sétálni, találkoztunk haverokkal, ismerősökkel, aztán hazajöttünk, ennyi. Abszolút nem bánom, akiket már akkor engedtek ismeretlen eredetű házibulikba és discokba, azokat meg is lehet nézni a környezetemben, hogy most hol tartanak.... Hát ez van... Hívj át egy-két barátnőt, ebbe a szülők sem hiszem hogy belekötnek, pláne ha ők is beszélnek egymással, hogy tényleg ott van a gyerek. Mégsem vagy egyedül. Meglátod olyan jól ellesztek, hogy nem is hiányzik majd a buli! :) Én 19 vagyok, tavaly részeges házibuliban szilvesztereztem, és azt kell hogy mondjam a sok ismeretlen ember között nem éreztem magam olyan jól, mint annó a barátnőimmel itthon :)
Idén kettecskén szilveszterezünk párommal Budapesten (vidékiek vagyunk)... semmi buli vagy felvágás. Nem is hiányzik! :)
Én nem a cool lightba ráztam, hanem m47ben, mégse lettem rossz ember, igaz 15 voltam, nem 14.14 évesen még házibuliban voltam, nem volt vmi jó, mindenki hullarészegre itta magát, de azért nem volt rossz.Jelentem nem lettem csavargó, hamar kiéltem magam, van egy szerető férjem, szakmám, normális életem igaz albérletben, de megvagyunk.Nem hinném, hogy a bulik miatt lenne vki rosszabb ember, mint mások, csak tudni kell, hol vannak az ember énhatárai.Boldog Új Évet!
31 HETES KM
én erősítem a példát hogy elengedtek...
először 13 éves koromban voltam szilveszterkor...
16/f
Engem elengednek házibuliba ott lesz a barátom meg a legjobb barátnőm.Velem elég szigorúak a szilveszter az egyetlen mikor elengednek.Már tavaly is mehettem.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!