Mit csináljak szilveszterkor?
Szeretnék bulizni mint a többiek vagy valami hasonló de nincs társaságom, akikkel mehetnék és egyedül a szüleim sehova sem engednek el. Mit tegyek már meguntam hogy minden évben ez van :(
15/L
se unakatesód se senkid??
Biztos akad valaki :D
Ha valaki akad akkor menjetek föl a városba biztos lesznek bazárok meg tüzijáték és ismerkedj,hogy jövőre ne ezzel keljen majd foglalkoznod.
Amúgy meg akármilyen hihetetlen a szülőkkel is lehet 'bulizni' bár attól függ,milyen a szülő,de ha nem akad jobb ;)
Hova valósi vagy??(elég ha megyét mondasz)
Értem.
Hát én elég messze lakok tőled,szóval még helyeket se tudok ajánlani vagy bármi mást..
Mondjuk nem tudom ott milyen a környék ,de egyedül szerintem ne is menj sehova a sok barom miatt,már bocs..
egyébként én meg olyen helyzetben vagyok ,hogy nem tudom eldönteni,hogy hova menjek,mert itthon is maradnék meg hívtak 4 helyre..rossz..
mert ha elmegyek valamelyikre és nemlesz jó akkor bánni fogom meg akkor valakiket megfogok bántani..
na mindegy nem az én gondjaimról van szó...
nem tudok mit mondani,gondolkodok majd ha eszembe jut valami szólok :)
Azt akarod mondani hoyg nics egy baratod se?se unokatesód?ezt nem nagyon ertem,de ha megis talalsz valakit csapjatok pizszibulit nagyon klassz lesz, nallunk mar 2 eve ez megy.
De ha megsem talalsz a tesokkal is ellehet szorakozni(mondjuk nem mindegy hany evesek)tarsasoztok neztek jo kis filmeket,meseket,tancoltok,jatszotok,aztan kesobb szüleitekkel kimennetek megnezni a tűzijátékot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!