Mit csináljak szilveszterkor?
Szeretnék bulizni mint a többiek vagy valami hasonló de nincs társaságom, akikkel mehetnék és egyedül a szüleim sehova sem engednek el. Mit tegyek már meguntam hogy minden évben ez van :(
15/L
Csinálj a kisebb tesóidnak szilveszteri bulit =) készítetek fűzéreket, meg mindenféle papír díszt. Fel díszítitek a szobát közösen. Kitalálsz nekik vetélkedőket, játékokat. Ha megírod hány évesek ebben is segítek szívesen. Én már 3 éve nem voltam itthon szilveszterkor, szerintem most itthon leszek =)
16/L
nos, barátos nincs?:D
én idén vele megyek bulizni..: )
olyan nincs, hogy pár osztálytársaddal nem vagy jóba..elhívod őket magadhoz lesz egykis csajos este aztán később elmentek valahova..habparty vagy valami.:)
biztos elengednek szüleid.:)
hisz már nem vagy kislány.: )
sok sikert.puszi:)
nálunk is ez van..
Anyu hazaesik a munkából fél 12-re, addigra apu tiszta ideges, közben meg jön hozzánk a nagyim is.
Eszünk, ünneplünk 12-kor, és a szüleim fél 1-kor már alszanak...
De nekem vannak barátaim, és én megyek hozzájuk :D
Idén: barátnőmhöz megyek
Tavaly: másik barátnőmnél voltam fél 5-kor feküdtünk le
tavaly előtt: az, amit leírtam, és a tesóm (15) gépezett, én (12) olvastam, és ki is olvastam egy könyvet..fél 5kor feküdtünk le
az előtt: szüleim alszanak fél 1 körül, mi a tesómmal kártyázunk..3-kor fekszünk le...
azelőttiekre nem emlékszem..
14/L :)
kár hogy messze laksz. pedig jöhettél volna velem is szilveszterezni :)
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!