Ti megengednétek 13 éves lányotoknak hogy borotválja a lábát?
Sokáig gyantáztattam a lábam, később magamnak gyantáztam, de 8-10 nap után már nem volt szép, de még tűrhető volt. Majd 12-14 nap után már szégyelltem, utána min. 1 hét hosszúnadrág következett a legnagyobb kánikulában is. De én balga akkor még csak nem akartam áttérni a borotvára. Vettem epilátort, de minek. Nagyon hosszú időbe telik, mire végigmegyünk vele a lábon, és ha mindig tökéletes eredményt szerettem volna min. heti egyszer el kellett végeznem a műveletet.
Nekem erre nem volt se kedvem, se időm, így én a borotvát választottam végül, és ezt is ajánlom mindenkinek lábra.
Természetesen!
Mondjuk én is a gyantára szavazok,mert borotvától csak erősebb lesz.Kozmetikus 10 perc alatt lekapja,és elég havonta egyszer menni.
Gyantázás után is iszonyúan szúrós a láb!
Mert a pár milliméteres szőrszálak ott maradnak, azok pedig bizony szúrnak.
Én tinikoromtól epilátort használok. Akinek nem túl erős a szőrzete, elég, ha 2-3 hetente szőrtelenít, ha erősebb, nem árt hetente egyszer. A pöttyösödés megelőzésére drogériákban kaphatók szőrtelenítés utáni krémek, de az aloe vera gél is nagyon jó. Borotválás után sem árt valamivel bekenni a bőrödet. De a borotválás hosszú távon nem jó, több és erősebb szőrzet lesz az eredmény, és nem is lesz olyan finom puha a bőr, sőt még meg is vághatod magad. Én mindenhol tudok epilálni, ahol kell, és elég 2-3 hetente. És így még kozmetikushoz sem kell járnom, pénzt és főleg időt spórolok.
39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!