Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek 13 éves...

Ti megengednétek 13 éves lányotoknak hogy borotválja a lábát?

Figyelt kérdés
Én vagyok a 13 éves lány. A hónaljamat már borotválom. A lábamat is szeretném ,mert nagyon szőrős, van köztük fekete szőrszál is ami nagyon idegesít. Itt a jó idő, végre hordhatok rövidnadrágot, de nem merek mert félek meglátják a szőrös lábamat. Ti megengednétek?
2014. máj. 1. 18:18
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
56%

Sokáig gyantáztattam a lábam, később magamnak gyantáztam, de 8-10 nap után már nem volt szép, de még tűrhető volt. Majd 12-14 nap után már szégyelltem, utána min. 1 hét hosszúnadrág következett a legnagyobb kánikulában is. De én balga akkor még csak nem akartam áttérni a borotvára. Vettem epilátort, de minek. Nagyon hosszú időbe telik, mire végigmegyünk vele a lábon, és ha mindig tökéletes eredményt szerettem volna min. heti egyszer el kellett végeznem a műveletet.

Nekem erre nem volt se kedvem, se időm, így én a borotvát választottam végül, és ezt is ajánlom mindenkinek lábra.

2014. máj. 1. 18:41
 12/50 anonim ***** válasza:
32%

Természetesen!

Mondjuk én is a gyantára szavazok,mert borotvától csak erősebb lesz.Kozmetikus 10 perc alatt lekapja,és elég havonta egyszer menni.

2014. máj. 1. 18:45
 13/50 anonim ***** válasza:
69%
Már nem azért, de szerintem szégyelli minden nő, ha itt-ott szőrös a lába. Gyantázás után max. két héttel már vállalhatatlan a láb.
2014. máj. 1. 18:48
 14/50 anonim ***** válasza:

Gyantázás után is iszonyúan szúrós a láb!

Mert a pár milliméteres szőrszálak ott maradnak, azok pedig bizony szúrnak.

2014. máj. 1. 18:53
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyantázás után két héttel még oké, három héttel már határeset, 4 hét múlva vállalhatatlan. Borotválás után egy nappal oké, két nappal határeset, 3 nappal vállalhatatlan. Én inkább gyantázok.
2014. máj. 1. 18:55
 16/50 anonim ***** válasza:
69%
borotváld bátran! én már hamarabb is megengedném. olyan 10 éves kortól tuti. csak cseréld gyakrabban a borotvát, mint a hónaljadra.
2014. máj. 1. 18:55
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Én tinikoromtól epilátort használok. Akinek nem túl erős a szőrzete, elég, ha 2-3 hetente szőrtelenít, ha erősebb, nem árt hetente egyszer. A pöttyösödés megelőzésére drogériákban kaphatók szőrtelenítés utáni krémek, de az aloe vera gél is nagyon jó. Borotválás után sem árt valamivel bekenni a bőrödet. De a borotválás hosszú távon nem jó, több és erősebb szőrzet lesz az eredmény, és nem is lesz olyan finom puha a bőr, sőt még meg is vághatod magad. Én mindenhol tudok epilálni, ahol kell, és elég 2-3 hetente. És így még kozmetikushoz sem kell járnom, pénzt és főleg időt spórolok.

39/N

2014. máj. 1. 19:10
 18/50 anonim ***** válasza:
Bocsi, a kérdésedre is válaszolok: megengedném, de inkább rábeszélném az epilátorra.
2014. máj. 1. 19:11
 19/50 anonim ***** válasza:
8%
Természetesen nem. Egy fiatal leány még ne borotválja magát, mert csak erősebb lesz a szőrzet. A krémek pedig allergizálnak. Régen nem volt ilyen buta divat. Nem tudom miért terjedt el. Én természetesség híve vagyok.
2014. máj. 1. 19:19
 20/50 anonim ***** válasza:
88%
Te nem természetes vagy hanem igénytelen...
2014. máj. 1. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!