Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szégyen, ha egy 14éves fiú sír?

Szégyen, ha egy 14éves fiú sír?

Figyelt kérdés
Ne úgy értsétek hogy mindenen, csak pl.:egy évbe 2x.Hosszú elmondani mi történt velem, a lényeg hogy elsírtam magam a suliba és 1-2lány meglátott és kinevettek.Mondjuk furán nézhetett ki,mert 178cm magas 80kg vagyok,dee akkoris.Az szégyen ha néha eltörik a mécses?

2014. ápr. 30. 23:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor az én vállamon sírt az egyik 15 éves haverom mert kiderült, hogy megcsalták. Semmi gáz nincs ebben. Megpróbáltam megnyugtatni, nem pedig kinevettem!
2014. máj. 2. 01:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. A lányok volt tapintatlanok, hogy kinevetttek.
2014. máj. 2. 20:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A szégyen, hogy a mai világban ez kérdés. Nagyon szép dolog, ha sírsz egy lány miatt! Sose gondold szégyennek!:)
2014. máj. 5. 20:11
 14/15 anonim válasza:
Nem ciki, de elég parasztok voltak a lányok...
2014. máj. 7. 16:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szégyen. Hidd el, minden fiú sír, akkor is, ha nem látod őket sírni!:)
2014. máj. 9. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!