Ne úgy értsétek hogy mindenen, csak pl.:egy évbe 2x.Hosszú elmondani mi történt velem, a lényeg hogy elsírtam magam a suliba és 1-2lány meglátott és kinevettek.Mondjuk furán nézhetett ki,mert 178cm magas 80kg vagyok,dee akkoris.Az szégyen ha néha eltörik a mécses?
Nem szégyen sőt az én pàrom 32 éves és ha olyan a helyzet ő is tud sîrni!!!A szégyelnie a két lànynak kéne magàt!!26L
2014. ápr. 30. 23:17
2/15 A kérdező kommentje:
Azért csak leírom.A papám meghalt tavaly,annyira közel állt hozzám hog elmondani nemtudom.Alapból rossz napom volt és megszólalt a kedvenc zenéje ami papa-unokáról szólt.Ezen kiakadtam... Ne gondoljátpk hogy ez gyakori,nem is tudom mikor sírtam utoljára.Alapból vidám ember vagyok,barátokkal.Viszont ez a dolog érzékenyen érint.:/
Az lemaradt hogy kort és nemetis légyszi.:)
2014. ápr. 30. 23:22
3/15 anonim válasza:
Ne szégyelld magad, a lányok voltak bunkók.
2014. ápr. 30. 23:24
4/15 anonim válasza:
Érthető és ez így van rendjén pàrom is elvesztette a papàjàt jó pár éve és ő is tud néha sirni miatta érte!!!Ez normàlis!Párom most a pici babànk ultrahang videójàn tud elpityeredni néha. Ne légy màs mit amilyen valójàban vagy. Kitartàs idővel könnyebb lesz.26L
2014. ápr. 30. 23:26
5/15 anonim válasza:
A kedvenc zene felhozta hirtelen a fájdalmat, a zene képes erre. Jó, hogy sírtál, jó az, ha nem fojtunk mindent el. Akik kinevetnek bárkit, azok szégyelljék magukat.
JÓ éjszakát, késő van.
2014. ápr. 30. 23:29
6/15 anonim válasza:
Dehogyis szégyen!
Én láttam már jó pár fiút sírni, de egyiküket sem nevettem ki, inkább megkérdeztem mi a baj, és vigasztaltam őket (osztálytársak, barátok), más lányok, akik látták szintén ugyanezt tették. Vagy legalábbis nem nevettek.
2014. ápr. 30. 23:59
7/15 anonim válasza:
Csak nem rák vagy?
Ezo Etus
2014. máj. 1. 00:22
8/15 Julie S válasza:
Nem szegyen sirni. Az szegyellje magat, aki ezert kinevet. Ha elveszted egy szerettedet, akkor egy ideig eltart a gyasz, sirassal, vagy anelkul. De inkabb sirj, minthogy magadba fojtsd.
Meg a szemedet is kicsit atmossa a konny, szoval igy is jot tesz. :) Az ilyen buta lanyokat meg tojd le. :)
29/N
2014. máj. 1. 10:00
9/15 anonim válasza:
Szerintem nem szégyen,az én osztálytársammal is történt hasonló,ő is sírt,egyáltalán nem nevette ki senki sem,hanem mindenki odament és ölelgette meg próbáltak mellette lenni. Nem szégyen fiúként sírni,NEM csak a lányoknak vannak érzéseik vagy fájdalmaik. 14/L
2014. máj. 1. 10:04
10/15 anonim válasza:
szerintem se szégyen, velem is előfordul, bár én próbálom visszatartani az érzéseimet és inkább este a szobámban vagy ahol senki sem lát, ott sírni, de egyszer volt rá példa 15 évesen hogy osztály előtt kijöttek a könnyeim, pedig fiú osztályba járok... mégse lett belőle semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!