Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők ti ugye nem örülnétek,...

Szülők ti ugye nem örülnétek, ha ezt megtudnátok? 14l

Figyelt kérdés

Tehát...rossz társaságba keveredtem. Anyukám egyedül nevel, sokat dolgozik. Elkallódtam, köldök piercingem volt (kivettem), amikor éjszaka dolgozott akkor elmentem otthonról a tudta nélkül, alkohol+fű+cigi stb..Van egy barátom hát nemtudom hányszor csaltam meg

:/ Tudom hogy nagyon gáz vagyok és most helyre akarok hozni mindent de úgy érzem, be kéne vallanom anyukámnak. Mindent meg tesz értem én meg így hálálom meg? Elsüllyedek. Mivel sokat dolgozik, keveset találkozunk és nemtudom mikor/hogyan beszéljem meg vele:// Félek hogy megutál vagy valami:(

2014. ápr. 28. 20:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
25%

Nemibetegseg, kemenydrogok es tetovalas nincs a sztoriban. Szoval, kicsit kisiklas-jellegu, de nem veszes, 10 ev mulva mar te is csak mosolyogsz rajta es anyud is :)

Semmi panik. Ez manapsag egesz konszolidaltnak tunik, amiket leirsz.

2014. ápr. 29. 18:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát nem fog örülni,de szerintem mondd el.Meg fogja érteni,nem fog megutálni...
2014. ápr. 29. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!