Minek örülnétek jobban? Ha a 8-14 éves lányotok Depeche Mode-ot, Hurts-öt, INXS-t, vagy a mai zenéket (FloRida, Justin Bieber) hallgatna?
A mai zenéket hallgatná ha lenne lányom
1. Ha elmegy boltba, bevásárló központba megyünk, akkor is ezt hallja
2. A családból mindenki mai zenét hallgat
3. Ha a rádiót hallgatja, ott is ez szól
4. Ha elmegy majd buliba, ott is ezt.
5. De szerintem tök mindegy ki mit hallgat. Ha Depeche Mode-ot fogja szeretni, akkor azt szereti nem fogom azt mondani, hogy állj le mert nem jó, vagy ilyesmi. Hallgasson amit akar, de valószínű a mai slágereket fogja hallgatni, vagy azoknak más változatát (disco, techno, house stb.)
Inkább a régi zenéket, mi is azokat kedveljük.
A slágereket nem tudja kikerülni.
Egyébként meg fő a változatosság, meg az, hogy meg tudja különböztetni a jót a rossztól. Ezért én azért a klasszikus komolyzenével is bepróbálkoznék nála :)
DM-et, imádom :-). Jó lenne, ha a most 3,5 éves kislányom is szeretné, van már kedvenc Mode száma is :-).
Egyébként meg mindegy mit hallgatna, mert nem attól függ, hogy milyen ember lesz. Ha depeche-t szereted, hallgasd azt.
Hallgasd fejhallgatóval.
Teljesen mindegy, hogy ki mit hallgat, legyen az modern vagy régebbi. Sőt akár keverni is lehet a változatosság senkinek nem árt.
Amúgy mi nem tetszik benne nekik?
Ha van egy kis szabadidőd és némi angoltudásod, lefordíthatnál nekik egy a rádióban mostanában játszott számot és egy régebbit. A mondanivalóban lényegében ugyanazok a témák, csak a megfogalmazás és a ritmus a különbség.
Utolsó: folyékonyan beszélek angolul.
A szüleim szerint istenkáromlóak (mire fel azt nem tudom), és mocskos szövegeik vannak. Szerintem teljesen igényes, értelmes és okos zene, az ilyen Play hard work hard-al ellentétben (oké, van aki azt szereti. De szerintük az "én koromhoz illö zenéket" kéne hallgatnom, nem "illik" Cure-t stb hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!