Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Minek örülnétek jobban? Ha a...

Minek örülnétek jobban? Ha a 8-14 éves lányotok Depeche Mode-ot, Hurts-öt, INXS-t, vagy a mai zenéket (FloRida, Justin Bieber) hallgatna?

Figyelt kérdés
(8éves korom óta hallgatok DM-et és tsait, most vagyok 14. A szüleimnek nem nagyon tetszik.)

2013. nov. 21. 07:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%

4.vagyok.

Nekem szerencsém volt. Én is 13 éves korom óta szeretem a mode-t és 36 éves vagyok, anyuék soha nem tiltottak attól, hogy mode-t hallgassak, inkább tűrték, hogy üvöltözve énekelem :-D.

2013. nov. 21. 17:03
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

Annak örülnék, ha azt hallgatná, ami neki tetszik.:D

Persze indukálnám az igényesség felé (Pink Floyd), mikor már elég idős, hogy értse, illetve megmutatnám neki, ami nekem tetszik, hátha ráharap..:) (Santana, Jamiroquai, Earth on fire, Kool& the gang, na meg a mostanában egyre felkapottabb régi reggae zenéket is, nem csak Bobot, hanem a fiát is érdemes meghallgatni...:D)

2013. nov. 21. 17:41
 13/25 anonim ***** válasza:
96%
Ha azt hallgatja amit szeret, az Ég áldjon meg!! :) Amúgy Depeche Mode meg Hurts jó, meg Justin Bieber is. Sz'al miért is kéne így ezeket szétválasztani? Flo Ridát meg INXS-t nem ismerem, 2.-at am hallásból se, de majd rákeresek.
2013. nov. 21. 17:44
 14/25 anonim ***** válasza:
95%

Én annak örülnék legjobban, ha a leendő gyerekemnek saját, független, egyedi zenei ízlése lenne, akár DM, akér Justin Bieber. Ha ő boldog, akkor tőlem mehet egész nap az a kisfiú is, max visszaüvöltetem neki Bon Jovit :D

Persze örülnék, ha majd a gyerekekmmel hasonló zenei ízlésünk lenne, de el fogom fogadni ha nem, amikor már elér abba a korba, hogy inkább a társai mutogatnak zenéket mint az anyukája, akkor elkezd kialakulni a saját ízlése :)

16/L

2013. nov. 21. 18:14
 15/25 anonim válasza:
76%
én 15 vagyok és death metal-t hallgatok de a szüleim nem nagyon bánják
2013. nov. 21. 20:42
 16/25 anonim ***** válasza:
47%

A szüleimet nem igazán érdekli, hogy mit hallgatok. :)

Különben mai zenéket, bár mondjuk JB és FloRida köszönőviszonyban sincsenek egymással :DDDD Még senkit sem láttam, aki egyszerre mindkettőnek rajongója lenne.

Függetlenül attól, hogy mai zenéket hallgatok, ez nem jelenti azt, hogy leszólom azokat, akiknek más a zenei ízlésük, vagy, hogy egy 1 hónapos zenére azt mondom, hogy "lejárt, régi, gáz".

Sokszor hallgatok régebbi (2000-es évek elejében merül ez ki nálam - tudom, hogy nem olyan régi, mint a Beatles, de attól még nem mostani) zenéket is. (sőt, főként nem a legújabbakat hallgatom, és szinte csak olyat, amit normálisan lehet énekelni, mert nagyon énekb*zi vagyok :D) Van egy John Lennon szám is amit szeretek. :) Ami más műfaj, és szeretem az a The Pretty Reckless, nekik elég sok számukat.

Ebből kifolyólag én sem szólnék bele a lányom/fiam zenei ízlésébe, bár nyilván örülnék, ha hasonló zenéket hallgatna, mint én. De melyik szülő nem örülne? :)

16L

2013. nov. 22. 12:55
 17/25 anonim ***** válasza:
15%
Nekem teljesen mind egy mit hallgatna a gyerekem, mikor én kicsi voltam apával állandóan a depeche modet hallgattuk, aztán ahogy nőttem kialakult a saját stílusom, 15 éves korom óta már minden zenét szeretek. mikor ilyen idős voltam akkor anyukám folyton mondta,hogy juj ne hallgassak ilyet.
2013. nov. 22. 17:39
 18/25 anonim ***** válasza:
45%

Annyira nem értem, mikor valakinek a zenei ízlését próbálják megváltoztatni.

Nem tök mindegy nekik, hogy milyen zenét hallgatsz?

Nálunk hála az égnek sosem volt ilyen, mindenki olyan zenét hallgathat a családban, amilyet akar.

Akkor sem szólunk egymásra, ha épp nem tetszik az amit a másik hallgat, csak ha mondjuk akadályoz pl a tanulásban.

Mert ez csupán ízlés kérdése. Én valami hihetetlen mutáns lehetek, ha a szüleid értékrendje szerint nézzük a dolgot.

Mert imádom Hurts-t, DM-t is, hallgatok mai menő zenét, popot, rockot, r&b-t, de a komolyzene ugyanúgy ott van a kedvenceim között, Csajkovszkij, Bach, Boccherini...

Némelyik magyar rapet is szeretem, de még az ilyen 80-90es évekbeli nagy slágereket is imádom. Szóval Vincze Lilla, Nena, meg a klasszikus kori zeneszerzők mellett FloRida, David Guetta, Hurts, Punanny, Lilly Allen is ott van.

Na és?? Nem ártok ezzel senkinek, szóval a környezetem sem problémázik ezen.

2013. nov. 23. 08:14
 19/25 anonim ***** válasza:
Annak fogok örülni, ha megtalálja azt a zenei stílust, amiben 100%-osan jól fogja érezni magát. Nekem nehéz volt megtalálni, de végül sikerült. :)
2013. nov. 23. 16:12
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudjátok, mi a különbség Tupac és Justin Bieber között?

Íme:

-Tupac:

And since we all came from a woman

Got our name from a woman and our game from a woman

I wonder why we take from our women

Why we rape our women, do we hate our women?

I think it's time to kill for our women

Time to heal our women, be real to our women

And if we don't we'll have a race of babies

That will hate the ladies, that make the babies

And since a man can't make one

He has no right to tell a woman when and where to create one

-Justin Bieber:

Baby, baby, baby, oooooh...

Márpedig Tupac egy káromkodós bűnöző volt. Nyugodtan mondd ezt meg anyukádéknak, fordítsd le nekik, ha szeretnék. Tudom, a kérdés a DM-ről szólt, de velük is ugyanez a helyzet: a szövegek olyan metaforákat, megszemélyesítéseket és iróniákat tartalmaznak, hogy Bieber olyat még csak nem is hallott vagy olvasott...

2013. nov. 25. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!