Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Minek örülnétek jobban? Ha a...

Minek örülnétek jobban? Ha a 8-14 éves lányotok Depeche Mode-ot, Hurts-öt, INXS-t, vagy a mai zenéket (FloRida, Justin Bieber) hallgatna?

Figyelt kérdés
(8éves korom óta hallgatok DM-et és tsait, most vagyok 14. A szüleimnek nem nagyon tetszik.)

2013. nov. 21. 07:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Van átmenet azért eközött a kettő között.

Csak hogy példákat mondjak, Arctic Monkeys,The Neighbourhood,Daughter. Linkelek is:D

http://www.youtube.com/watch?v=VQH8ZTgna3Q

http://www.youtube.com/watch?v=GCdwKhTtNNw

örülnék neki ha ilyeneket hallgatni, ezek szerintem minőségi zenék amiket nem adnak a rádióban :D

2013. nov. 30. 15:34
 22/25 anonim ***** válasza:
Én 13 éves koromtól megszállott The Rasmus rajongó voltam, majd pedig My Chemical Romance-t hallgattam. Persze mellette más jellegű zenéket is. Én nem jártam feketében, és depis korszakom se volt, csak egyszerűen őket éreztem közel magamhoz zeneileg. Youtubeon meg megkerestem a szövegeiket, és sok új szót tanultam angolul is így:) Szerintem sokan vagyunk ezzel így, hogy a bennünk rejlő érzelmeket, még ha nem is vagyunk lehangoltak, megtaláljuk tökéletesen kifejezve egy-egy dalszövegben. Mostanában egyébként Hurts-öt szeretek hallgatni, valamiért az ő zenéjük is megfog. Szerintem amikor anyuka leszek, megpróbálom majd megérteni a lányom/fiam érzéseit, és hogy miért pont olyan zenét hallgat, amilyet...én iszonyatosan hálás voltam a szüleimnek, mikor elvittek életem első koncertezésére :D (23L)
2014. jan. 22. 00:37
 23/25 anonim válasza:
25%
Inkább a Hurts én 14 vagyok és 2 éve őket hallgatom untalanul.Csak akkor ne hallgasd ha hajlamos vagy depresszióba esni.Mert ők nem a legvidámabb zenéket csinálják :D
2014. ápr. 18. 17:10
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Marhára kétszínűség a régi, sokak által legendának tartott zenekarokat néhány, a mai, kiadók által formált mainstream-zenei bábokkal összevetni.

Nem fellengzésből írom, de aki kicsit is fogékonyabb a zene(hallgatás) iránt, az záros időn belül elfordul a slágerek felől. Nem azért, mert rosszak (bár nagyon sok a selejt), hanem mert

-nem valószínű, hogy ez a paletta ki fogja elégíteni a zenei igényeit

-kialakul egy ízlése, illetve ezzel is ki akarja magát emelni a tömegből (gondolom te is részben emiatt tetted fel ide a kérdést).

Felesleges "sértegetni" egy egész generációt általánosítással, ha neked a "mai zene" csak ebből áll, az csupán a te szegénységi bizonyítványod. Szvsz mostanában kezdenek hallgatható zenéket adni a rádióban, rengeteg az új arc, itt van a webkettő kora stb. Semmi baj ha neked a régi nagyok jönnek be, de majd mire felnősz, ne maradj a nyugdíjas barlangban, hanem nézz körül a világban. Rájössz, hogy nem csak Depeche Mode, meg Cure van, ami jó zene a világon.

2015. jan. 7. 23:44
 25/25 anonim ***** válasza:
14 éves vagyok, és én Scooter-t hallgatok, az sem mai zene már.
2018. febr. 17. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!