Szülők ti ugye nem örülnétek, ha ezt megtudnátok? 14l
Tehát...rossz társaságba keveredtem. Anyukám egyedül nevel, sokat dolgozik. Elkallódtam, köldök piercingem volt (kivettem), amikor éjszaka dolgozott akkor elmentem otthonról a tudta nélkül, alkohol+fű+cigi stb..Van egy barátom hát nemtudom hányszor csaltam meg
:/ Tudom hogy nagyon gáz vagyok és most helyre akarok hozni mindent de úgy érzem, be kéne vallanom anyukámnak. Mindent meg tesz értem én meg így hálálom meg? Elsüllyedek. Mivel sokat dolgozik, keveset találkozunk és nemtudom mikor/hogyan beszéljem meg vele:// Félek hogy megutál vagy valami:(
Az anyukad sosem tudna megutalni teged.
Szerintem mondd el neki, beszeljetek meg, erezze, h megbantad es h meg akarsz valtozni. Nem mondom, h nem lesz nehez, de igy lesz a legjobb.
Az nagyon jó,hogy felismerted,rossz irányba tartasz. Ez az első lépés a változáshoz,akárhány éves is legyen az ember:)
Szerintem a legjobb az őszinteség,ebben az esetben is,DE talán megkíménelhetnéd anyukádat a mélyremenő részletektől (fű,szex stb). Én azt tanáűcsolom,mondd el neki hogy több időt szeretnél vele tölteni,és a mostani társaságod rossz hatással van rád,hülyeségekbe vittek bele,de már vége,új barátok után nézel . Az a baj,ha tényleg mindent elmondasz,senki nem fogja neked elhinni,hogy nem csinálod többet. Megutálni biztos nem fog,mert a gyereke vagy,majd megérted ha neked is lesz,egy szülő lehet mérges,dühös,nagyon csalódott a gyerekében de sosem gyűlöli meg,ha eddig is szerette.
En megis azt tancsolom, hogy mondj el neki mindent. Igen, lehet, hogy elveszited a bizalmat egy idore, de ez legyen Te problemad, ha mar ennyi marhasagot csinaltal. Fuvezes, szex 14evesen, ezeket semmikepp se titkold el anyuad elol. Ez is a felelossegvallalas resze.
Megutalni biztosan nem fog, segiteni es szeretni Teged viszont annal jobban.
Ne elj vissza azzal, hogy ennyit melozik es keveset van otthon.
Azert majd meseld el, hogy alakultak a dolgaid, miutan beszeltel anyuddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!