Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért cigiznek a fiatalok?

Miért cigiznek a fiatalok?

Figyelt kérdés

Én is csináltam, de nem tudom miért... Már 2 éve egy szálat se, nem is kívánom, nem is akarok rászokni, viszont a környezetemben nagyon sokan cigiznek.. Miért??

Meg amikor szaros 13 évesek dugiba az utcasarkon elszívnak közösen amikor látszik a fején, hogy készül megfulladni.. Azokat jól beoltom.. De miért csinálják ezt?

2009. dec. 23. 20:20
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

De tényleg így van.. Tavaly az osztályban szörnyű bűnnek számított a dohányzás és kb. csak 3-an vállalták fel, hogy cigiznek.. De ebbe az évbe kb. azok a legnagyobb bagósok akik a leginkább elítélték a cigit!

2 hete vp-ztem.. kicsit nagyon sokat úgy 6 órát és azóta én olyan tüdőbeteg vagyok.. Soha többet nem szívok még azt se!

2010. máj. 20. 09:15
 22/26 anonim válasza:
100%

Mert "menőbbnek" akarnak tűnni. Én ki nem állhatom a cigit, nem is cigizek, még egyszer sem próbáltam ki, és nem is akarom. A családból csak a mamám cigizik, senki má!

Szörnyű nézni amikor az ilyen 10-11-12 éves taknyok cigiznek és beszólogatnak a nagyobbaknak, ez olyan szánalmas, és gyerekes !(akinek nem inge, ne vegye magára!)

Meg amikor dugiba cigiznek így csoportosan. nekem az a véleményem (jöhet a lepontozás, nem érdekel!) hogy aki "menőzés"-ből cigizik és ezzel tönkreteszi a fogait, vmint a tüdejét az megérdemli ha ennyi esze van!!

2010. aug. 2. 16:01
 23/26 anonim válasza:
100%
Mindenki szeretne valamivel kitűnni a tömegből..
2010. aug. 9. 00:55
 24/26 anonim válasza:
én 17 éves vagyok és most kb 1hete szoktam rá,és nem az osztálytársaim biztatak rá,hogy cigizek hanem csak kiprobáltam és bejött:D de nem menöségböl csinálom-.-"
2010. dec. 28. 14:51
 25/26 anonim válasza:
lehet, hogy megnyugtat idegesség közben ha cigizel, nem is zavar engem, de én inkább elmegyek futni, vagy belerúgok valamibe xD az aktív dohányzóknak mély, krákogós a hangjuk, sárgás a foguk meg a körmük meg a leheletük alapból büdös... én ezt gusztustalannak tartom... persze tiszeteletben tartom azokat akik cigiznak hadd csinálják ha akarják... én nem szívom kész
2013. jan. 6. 09:57
 26/26 nyarierik123 válasza:
Nem értem azokat akik rászoknak a cigere, nem gondolnak a következményekre, nem érdekli őket hogy mikor jőn be egy tüdőrák, vagy hogy 30 évesen hogy fognak kinézni, vannak akik már 10 évesen kezdenek szívni de miééért?
2016. dec. 19. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!