Miért cigiznek a fiatalok?
Én is csináltam, de nem tudom miért... Már 2 éve egy szálat se, nem is kívánom, nem is akarok rászokni, viszont a környezetemben nagyon sokan cigiznek.. Miért??
Meg amikor szaros 13 évesek dugiba az utcasarkon elszívnak közösen amikor látszik a fején, hogy készül megfulladni.. Azokat jól beoltom.. De miért csinálják ezt?
De tényleg így van.. Tavaly az osztályban szörnyű bűnnek számított a dohányzás és kb. csak 3-an vállalták fel, hogy cigiznek.. De ebbe az évbe kb. azok a legnagyobb bagósok akik a leginkább elítélték a cigit!
2 hete vp-ztem.. kicsit nagyon sokat úgy 6 órát és azóta én olyan tüdőbeteg vagyok.. Soha többet nem szívok még azt se!
Mert "menőbbnek" akarnak tűnni. Én ki nem állhatom a cigit, nem is cigizek, még egyszer sem próbáltam ki, és nem is akarom. A családból csak a mamám cigizik, senki má!
Szörnyű nézni amikor az ilyen 10-11-12 éves taknyok cigiznek és beszólogatnak a nagyobbaknak, ez olyan szánalmas, és gyerekes !(akinek nem inge, ne vegye magára!)
Meg amikor dugiba cigiznek így csoportosan. nekem az a véleményem (jöhet a lepontozás, nem érdekel!) hogy aki "menőzés"-ből cigizik és ezzel tönkreteszi a fogait, vmint a tüdejét az megérdemli ha ennyi esze van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!