Miért cigiznek a fiatalok?
Én is csináltam, de nem tudom miért... Már 2 éve egy szálat se, nem is kívánom, nem is akarok rászokni, viszont a környezetemben nagyon sokan cigiznek.. Miért??
Meg amikor szaros 13 évesek dugiba az utcasarkon elszívnak közösen amikor látszik a fején, hogy készül megfulladni.. Azokat jól beoltom.. De miért csinálják ezt?
Én is gyakran látom sajnos ezt,hogy ha nem szívja a többiekkel együtt,akkor egy idő után kiközösítik...
sokan emiatt szoknak rá.Én pl undoritónak tartom a cigit.Egyszer beleszivtam,aztán ennyi.
17/F
egyszerű válasz. mert ez a menő
egyszer megkíválják őket, jól bepörögnek,buli 1000rel meg minden , máskor megkínálják, megint elszívja onnantól meg rászokott...ennyi...tapasztalat, barátnőmmel szoktam erről beszélgetni, szívott már pár szálat, de ha már vki szívja a közelében, egyszerűen nem bírja...
én még nem szívtam , nem is akarom, szerintem egyszerűen undorító...15L
Én pl. nem a társaság miatt kezdtem cigizni. Mivel az osztályomban mostis rajtam kívül csak 2 ember cigizik,ami manapság már elég kis arány.Nemtudom..énis sokszor voltam ideges,és kipróbáltam és mint már előttem írta valaki jól éreztem magam tőle.Énis szeretek cigizni,ugyanakkor leszokni is szeretnék.
Mondjuk mostmár a társaságomban is cigiznek,az osztályban meg maradtunk 3an 3 év alatt.
Amugy nagyon kilehet szűrni hogy ki cigizik menőségből,és tényleg agyrém ez az egész.Mindenki pusztítja magát már olyan fiatalon,és évről évre egyre hülyébbek a gyerekek...
Amúgy nemtudom, hogy miért hiszik azt, hogy ettől menőbbek lesznek...Mindenki röhög rajtuk. Nem vették még észre?
Én 23 éves vagyok, cigizek(sajnos, pedig múltkor már majdnem sikerült letennem, erre meghalt a kutyusunk...és nem bírtam tovább). Na szóval mikor meglátok ilyen kis "taknyokat" cigizni, akkor kinevetem őket. Főleg azért is, mert a cigi mellé még beképzeltek is meg a "pofájuk" is nagy...Egyszóval nevetségesek, nem "menők".
Mert azt hiszik,hogy ha ok cigiznek,es rontjak az egezseguket,mert biztos hogy tudjak,akkor ok mar "nagyok"!
En nem azt mondom,hogy ne cigizzenek,az o eletuk,ugy rontjak el ahogy akarjak,de ne 13 evesen.En is 13 eves vagyok,az osztalyban majdnem mindenki cigizik.En nem cigizek,mert nekem nincsennek olyan barataim akik nagy menonek tartjak magukat!En normalis wagyok!Es azert lesz a normalis jo tanulokbol ilyen cigizos,drogozos,verekedos gyerekek,mert idosebb korosztallyal baratkoznak,es ok is olyanok akarnak lenni,mint azok a nagyok!Es mindig vedd el az ilyen kis p***okbol a cigt,vagy barmit is szivnak!En is azt teszem!De majd csak kinovik,vagy nem!
13/L
Még hogy senki sem cigizik az osztályodban? nézz egy kicsit körül.. 1 éve ott voltam hogy senki, de tényleg senki. Aztán az egyik csajnál találtunk egyet, leoltottuk, aztán még1 csajnál, őt is leoltottuk szépen, erre kiderült h kb a fél osztály ha nem is cigizik, azért nem utasítja el ha megkínálják, kb 5 ember van aki biztosra nem cigizik! abból 2 csöndes kislány, 2 okoskodó kislány és egy mindigjóésártatlan gyerek.
Nemrég voltunk bulizni, persze hogy ott is alap, dehogy 8emberből 6an féloránként gyújtottak rá? azokról akikről nem is hittük volna? kicsit durva-.-.
Rólam annyit h életemben max 4x szívtam bele egy kicsit, le sem tüdőztem mert kurrrvára nem akarok rászokni. ennyit erről.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!