Miért változott meg? Beszéljünk a szüleivel? Mit tegyek?
Még 2 éve lett egy barátom, a mai napig együtt vagyunk. Ő gazdag és általa bekerültem egy olyan társaságba, ahol leginkább a pénz és a fényűzés dominál.
Amikor mentünk szórakozni, hívtam a legjobb barátnőmet is. Eleinte nem volt semmi baj, de aztán egyre jobban megváltozott. Elment nélkülem bulizni, a szüleinek hazudozni kezdett, volt olyan, hogy napokig nem járt suliba, de nem mondta meg, hol volt.
Már ott tart, hogy alig jár be, elmegy külföldre egy szó nélkül, a gazdag pasikra utazik, akik mindent megadnak neki, de ezek a kapcsolatok neki nem jelentenek semmit, csak kihasználja őket.
Tegnap kérdeztem, hogy a tavaszi szünetbe nem megyünk-e el ketten wellnessbe, régen voltunk már csak ketten valahol. De közölte, hogy ő erre nem ér rá, nem lesz itthon, menjek a barátommal. Aztán megkérdeztem, hogy mi a baja, erre csak annyit mondott, hogy persze, hogy nem veszem észre, nekem könnyű, amikor a párkapcsolatom és a barátom is tökéletes, mindenki őt akarja, de neki csak én kellett, nem érti, miért...
Ez nagyon rosszul esett.
Folyton bulizik, hazudozik, nem tudom, honnan van ennyi pénze, teljesen megváltozott.
Júliusban lesz 18 és félek, hogy utána már késő lesz bármit is tenni.
Nem lehet hogy miattad? Tényleg nem kötekedésül , de te ugye neked lett egy barátod aki gazdag jó is kapcsolat hiszen régóta együtt vagytok , van társaság stb.
Lehet ,hogy úgy érzi kaptál valami jobbat nála. Vagy nem lehet ,hogy esetleg ő is érez valamit a barátod iránt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!