Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek 14 éves lánynak...

Megengednétek 14 éves lánynak a fogfehérítést?

Figyelt kérdés
Rendszeresen mos fogat, próbálta már mindenfélével fehéríteni, mégis durván sárgák.
2014. ápr. 13. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
persze
2014. ápr. 13. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Előbb fel kellene világosítani a picit, hogy a normális fog színe nem fehér, hanem a fehér és sárga közötti árnyalat, némi szürkés beütéssel és a szín nagyban változik egyéntől függően is, valamint, hogy csak azért látszik fehérnek, mert az arcbőrhöz viszonyítva tényleg fehérebb. Így egy barna bőrű ember foga fehérebbnek tűnik, mint egy egészen világos arcbőrűé, holott ha egymás mellé tennék a két ember fogát, akkor talán pont fordított lenne a helyzet.
2014. ápr. 13. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, engem a fogorvos beszélt le róla. Ha egyszer elkezded évente, 2évente kell csinálni és tönkre teszi a fogzománcot. Én 30vagyok a fogorvosom is csinálja, mégis lebeszélt róla. Ennek fényében egy tininek biztos hogy nem engedném.
2014. ápr. 13. 21:54
 4/9 Julie S ***** válasza:

Ha valami miatt sargabbak lettek a fogai, mint amilyenek termeszetesen lennenek, akkor igen. De ha normalisnak mondhatok, akkor nem. Akkor majd felnottkent annyira feheritteti ki oket, amennyire akarja.

Amugy nekem is feheritettek egyszer tini koromban (ingyen volt, mert teszteltek a termeket). Jol sikerult es azota se sargultak vissza annyira, mint amilyenek elotte voltak.

2014. ápr. 13. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
A barátnőmet elkísértem egy ilyen fehérítésre.Mit ne mondjak majd be pipilt utàna, olyan érzékenyek lettek a fogai napokig.Kb 2 árnyalattal viágosabb lett, és szépen csillogott.Elég sokat fizetett èrte és kb 2-3 hónapig tartott.Utána újból besárgult.Ez típustól függ kinek milyen fehér a foga.Van akinek fehérebb, másnak sárgább.De a fehérítés nem vègleges és a fogzománcot nem kíméli.A szódabikarbóna csodákra képes! Attól is fehèredik és csillog is.Inkább azzal próbàlkozzatok.
2014. ápr. 13. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem, nem engedném meg, fogászatban dolgozom, tehát van egy kismrálátásom.

Sajnos a fogfehérítés nem teljesen ártalmatlan eljárás. A fogak igencsak érzékennyé válhatnak tőle. Igaz, higyha egyszer az ember elkezdi, érdemes rendszeresen csináltatni. Ha nem kóklerhez mentek, az ára is elég húzós... Nagyjából 50.000 ft.

Az egyik válaszoló írta a szódabikarbónát. .. Azt is nagyon gyorsan felejtsétek el! Szétmarja a fogzománcot.

Amit én javasolni tudok, az a homokfúvás. Ezt általában fogkőleszedés után szokták alkalmazni, érdemes megnézni, higy a lányodnak van e fogköve, ha van, attól érdemes minél előbb megszabadulni, fogkőleszedés után egy speciális pasztával le szokták polírozni a fogat, ettől is fehérdhet egy két árnyalatot, és ez teljesen ártalmatlan? Ez után lehet igényelni a homokfuvást, ilyenkor egy speciális szemcsés anyaggal sűrített levegővel fújják át a fogak felszínét, ami minden szennyeződést kifúj. Ez nálunk 10.000 ft. Én ezt tudnám javasolni nektek :)

2014. ápr. 13. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:
nem,nekem sem 100%osan fehér inkább elefántcsont színe van,pedig sosem cigiztem és rendszeresen mosom,nézessétek meg fogorvossal inkább
2014. ápr. 14. 07:04
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Te vagy az Gréta?!! :D
2014. ápr. 14. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Próbálja ki a szódabikarbónát a fogkrémen ahhoz pedig kis citromalevet, majd lusterine szájvizet. ;)
2014. ápr. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!