Kamasz gyermeketek kap valamit húsvétra? Ha igen, mit?
Figyelt kérdés
Én nem kapok semmit, mert nagy vagyok hozzà :-(
13/L.
2014. ápr. 12. 17:06
1/15 anonim válasza:
Én szoktam kapni összesen általában 5000Ft-ot,és ennyi.Lehet kicsit idős vagyok hozzá,meg még lány is, de nem sok gyerek van a családban,és nem is fiú.15/L
2/15 anonim válasza:
Penzt szoktam kapni mindenkitol!
3/15 anonim válasza:
Én nem kapok senkitől semmit. Soha nem is kaptam.
Ilyenkor a fiúk kapnak csokitojást(az is 10 éves kor alatt) vagy egy kis pénzt( de nem kell több tízezerre gondolni, csak 2-3000ft). 14L
Miért te mit akartál kapni?
4/15 anonim válasza:
Öhm... Már nem azért de mi a francnak kell neked húsvétra ajándék? Lassan már szilveszterkor is mindenki ajándékért fog hisztizni. A húsvét ugye keresztény ünnep. Jézus feltámadását ünnepeljük meg a böjti időszak végét. Ha te nem vagy hívő, akkor meg fess tojást és várd meg a locsolókat, de nem értem minek húsvétra ajándék.
5/15 anonim válasza:
csokit vagy egy könyvet szoktam kapni
6/15 anonim válasza:
Én szoktam egy kis csokit, max. 500 ft értékben. :)
16/L
7/15 anonim válasza:
Csokikat meg talán valami apróságot. Egy új ecset, vagy egy bugyi, sminkcucc.. :) Nagyimtól kis pénz. De nem is vártam soha semmit, még ennyit sem... :)
17L
8/15 anonim válasza:
Csokit meg könyvet szoktam kapni.
9/15 anonim válasza:
Csokit mindig kapok, néha pár apróságot is: ékszer, hajbavaló, harisnya, stb. Nagy ajándékozás ilyenkor nálunk nem szokás.
10/15 anonim válasza:
Csokit, illetve koncertjegyeket, szerintem.:)) mar egy ideje nyaggatom oket, hogy elszeretnem menni az Iron Maiden koncertre.^-^
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!