Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Adjatok ötleteket!

Mit tegyek? Adjatok ötleteket!

Figyelt kérdés
Tegnap alkoholt vittem be az iskolába! De órán hülyéskedtünk és lebuktam, hát igazgatóit kaptam, mert már voltak dolgaim. Ma írták be, e naplóba is. Ha holnap vagy holnapután szüleim megtudják, hogy igazgatóit kaptam, hát ők elég szigorúak, előfordult már, hogy néha el lettem verve dolgokért. Apu ezért tuti szíjat hasít rajtam. Adjatok tanácsot, hogy tegyem jóvá! Jó ötleteket!

2014. ápr. 2. 23:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Vállald a felelősséget azért amit csináltál. Ha elég nagy voltál ahhoz hogy piát vigyél be a suliba akkor állj oda a szüleid elé és kerek perec mond el nekik.
2014. ápr. 2. 23:44
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm nagyon jó tanács, én segítséget kértem.
2014. ápr. 2. 23:52
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

Mégis mit lehet tanácsolni???

Nem mi vagyunk a szüleid, hiába írná valaki, hogy ezért ő nem szidna le nagyon, nem ő az anyád-apád.

Otthon ezt neked kell lerendezni mivel úgyis megtudják, elsunnyogni se tudod. Ilyenkor a legjobb az egyenesség, bevallod hogy hülye voltál és tanultál az esetből. Majd reménykedsz, hogy ne legyen nagy balhé.

Mégis milyen segítséget vártál???

2014. ápr. 3. 00:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Húzd meg magad. Nem tudsz semmit csinálni mostmár. Legközelebb ha alkoholt viszel a suliba, ne mutogasd olyanoknak, akik tanár előtt viccelődnek vele.
2014. ápr. 3. 07:51
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

"mert már voltak dolgaim. "

Szóval annak ellenére, hogy már csináltál egyéb hülyeségeket, te még tetőzted a dolgot! Gratula!

Az igazgatóit megérdemled, a nagy verés híve nem vagyok, de egy pofont tuti tőlem is kapnál. Tanács kéne?!

Valld be, utána hunyászkodj meg és próbáld bebizonyítani, hogy nem vagy egy reménytelen eset.

2014. ápr. 3. 09:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2014. ápr. 3. 17:44
 7/15 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a tanácsokat.

11 éves

2014. ápr. 3. 18:00
 8/15 anonim ***** válasza:
11?? Remélem elírtad.
2014. ápr. 3. 20:43
 9/15 anonim ***** válasza:
11 évesen egyrészt minek neked alkohol másrészt pedig a iskolába minek viszed be? nem ettől vagy vagány,hidd el!
2014. ápr. 4. 14:04
 10/15 anonim ***** válasza:
11? Remélem el is ver apád rendesen. :D 11 évesen még alkoholt sem láttam.
2014. ápr. 4. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!