Mit tegyek? Adjatok ötleteket!
Figyelt kérdés
Tegnap alkoholt vittem be az iskolába! De órán hülyéskedtünk és lebuktam, hát igazgatóit kaptam, mert már voltak dolgaim. Ma írták be, e naplóba is. Ha holnap vagy holnapután szüleim megtudják, hogy igazgatóit kaptam, hát ők elég szigorúak, előfordult már, hogy néha el lettem verve dolgokért. Apu ezért tuti szíjat hasít rajtam. Adjatok tanácsot, hogy tegyem jóvá! Jó ötleteket!2014. ápr. 2. 23:40
11/15 A kérdező kommentje:
Bevittem az alkoholt és kész, megtörtént.
Hát megtudták otthon.
El lettem verve rendesen a szíjjal, még most is látszanak a nyomai.
Borzasztó!
Szerintem akkor is túl szigorúak velem én most dühös vagyok rájuk!
2014. ápr. 5. 10:16
12/15 anonim válasza:
ne is haragudj de mikor mi voltunk válaszolók ennyi idősek, talán még kint játszottunk az udvaron a csirkékkel, tanultunk tv-t néztünk meg egyebek, az hogy alkohol, esetleg hallásból ismertük.
megértem én hogy fejlődik a világ, na de ennyire??? és 11 évesen milyen ügyeid vannak még?
13/15 anonim válasza:
nem alkalmaználak drogcsempésznek, az tuti biztos
15/15 A kérdező kommentje:
Fiú
2014. ápr. 11. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!