Totál zárt vagyok méhszájügyileg (3000) és 38 hetes terhes. Adjatok ötleteket hogy valamit is nyiljak és ne inditsanak ök. Homeos termék is jöhet példaként illetve mennyit szedjek be?
Még van két-három heted, miért akarsz már most nyílni?
Ha beindul a szülés, pikk-pakk ki tud az nyílni pár óra alatt szépen.
Amúgy nem sok minden van.
Naponta bújjatok össze apával, az ondóban prosztaglandin van, az méhszáj puhító hatással bír. Hátha.
Málna levél teát iszod?? Én sokmindenkit olvastam, akit kinyitott és gyorsabban is szült meg. (Persze van akinek nem jön be) Énis iszom egy hete, pénnteken megyünk dokihoz, zárt voltam legutóbb, kiváncsi vagyok hogy történt e vmi. :)
37hkm
Első vagyok. Hármat szültem. Csak az első szülésnél ittam a málnalevelet, 26 órásra sikeredett. A második kettőnél semmit, 4,5 óra és 1 óra 40 perces szülések voltak.
A meleg fürdőnek sincs méhszáj nyitó hatása.
Nálam a szexnek sem volt, de még mindig az a legesélyesebb.
De mint írtam, 38 hetesen nincs hova rohanni.
Kis türelem még, tudom én is, hogy a vége a legnehezebb.
Málnalevél teát ihatod nyugodtan.
Caulophyllum C-12 bogyót szedhetsz már, ez puhítja a méhszájat, csökkenti a túlhordás esélyét.
A többit majd csak szülés, vajúdás alatt.
Nekem még 5 perces fájásoknál is 2000 volt.
Ne akarj még nyílni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!