Kamaszok, mennyire ismeritek a külföldi (szerb, boszniai, román, stb) zenéket? Hallgatjátok?
Én romániai vagyok, tehát nagyon jól ismerem a román zenét. Magyar vagyok, tehát természetes módon ismerem a magyar zenét. Az angol számok meg mindenhol ott vannak, tehát azokat is. Ezeket hallgatom is. Más nemzetiségű zenéket nem nagyon ismerek vagy hallgatok.
15/L
Én pedig vajdasági vagyok, tehát a szerb zenéket ismerem. Konkrétan hányok tőlük, nagyon alacsony szinten vannak. Bár őszintén szerintem a magyar zenék sem sokkal jobbak. Na jó, azért van pár amit szeretek, szerbből és magyarból is.
Pl Moje leto, Partimanijak, Brad Pitt - régebbiek közül pedig Aspirin, Zidovi, Djurdjevdan :DDD
De szinte csakis angol zenét hallgatok. :)
Severinát, Cecát, Zeljko Joksimovict ismerem, a többit meg nem. :D Amúgy román énekest sokat ismerek. :) Kedvenceim Loredana, Bucovina, Florin Salam,
Szerb zenéket is ismerek persze. Dragana Mirkovic, Luna, Dunja Ilic, Ok Band, meg amiket írtál :D
Boszniai zenék...Hm...Dino Merlin? :D Most több nem ugrik be, de neki van egynéhány jó száma :))
15/L
Ja, előző...:D Zakopower azt én is nagyon hallgattam egy darabig :D Amúgy meg bolgár zenét is rengeteget hallgatok, Pl Andrea(Sahara), Sofi Marinova, Ustata, Preslava, Azis, Mag vannak macedón énekesek is, akiket szeretek. Pl: Vlatko Lozanoski. Ő nagy kedvencem :) Meg Tose Proeski, bár ő szegény már nem él. :))
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!