Kamaszok, ti milyen tv csatornákat szoktatok nézni?
Figyelt kérdés
Ezeken belül mik a kedvenc műsoraitok?Kort és nemet is írjatok2014. ápr. 12. 11:33
21/26 anonim válasza:
Semmit nem nézek,maximum háttérzajnak jó nálam is.16/l
22/26 anonim válasza:
RTL - Szulejmán, Híradó, Fókusz (este úgy is mindig tv-zek anyáékkal, hát megnézem:D) ja meg ha van valami jó film...
Viva
Disney Channel - ezt mondjuk ritkán...
23/26 anonim válasza:
Comedy Centralon (family guy,south park,így jártam anyátokkal) Digi sport 1 (Manchester United meccsei) M1 (Forma-1) de az éjjel-nappal bp et egyszerűen rühellem pedig az összes osztálytársam azt nézi
14/F
24/26 anonim válasza:
Gyerekesen fog hangzani, de mivel én nem nézek igazándiból annyira TV-t, maradt nekem a Disney Channel, és még a Viasat 3, az utóbbin meg csak két sorozatba szoktam néha napján belekukkantani. A Disney-t meg hát akkor, mikor nem csinálok semmit, és nem megy semmi más a TV-ben,tehát ezt a leggyakrabban. De nem vetem meg az építkezős műsorokat sem.
25/26 anonim válasza:
Discovery szinte összes változatát, néha a DOC az HBO, HBO 2, HBO Comedy
26/26 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,én mindenkit felpontoztam:)
2014. ápr. 21. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!