Kamaszok, ti milyen tv csatornákat szoktatok nézni?
M1 / M2, Comedy Central, TLC, DOQ, Discovery csatornái, National Geographic, SportKlub/EuroSport(élő közvetítések), HBO / HBO2 / HBO Comedy, Viasat 6 (többnyire akkor, ha új sorozatokat adnak), a FilmMánia ha találok egy jó filmet és időnként hallgatom az MTV Rocks-ot.
16/l
HBO HD
ÉS úgy ennyi, mást ritkán, esetleg Eurosport, Sport1, ilyesmi, ha valami olyan sportesemény van. (jéghoki, vízilabda, foci, motogp)
Kedvenc műsorom így 'nehezen van':)
16/F
Már nem vagyok kamasz.
de m3(szomszédokat szoktam nézni és a játék határok nélkül
illetve a sportcsatornákat(focit, snookert, kosaratÖ de leginkább focit.
24/L
Egyáltalán nem szoktam tévézni, nekem is csak háttérzajnak megy alvásnál. Esetleg, ha még nincs kedvem aludni, akkor körülnézek, hogy mik vannak, de szinte sose találok semmit.
Ja, meg esetleg akkor, ha elmegy a net. Ill. kb féléve suli után folyton ráfutottam a Gilmore Girls-re, előtte pedig a Született Feleségekre, szóval azokat néha megnéztem. :)
17l
TLC, Comedy Central, rtl-en csak Barátok közt (utálom az ilyen valóvilág féle sz*rokat.)
17L
Nem nagyon nézek tv-t. Ha mégis, általában valami filmet, ez változó, melyik csatorna, ahol van olyan film, ami érdekel, és épp nincs más dolgom, megnézem. Még néha vetélkedős műsorokat nézek, mint pl. a következő, vagy a maradj talpon (ezt nagyon szerettem).
19/L
Comedy,TLC és néha TV Paprika(szeretek sütni,a sorozatokat és filmeket a gépen szoktam nézni.:)
13L
Főleg az RTL klubbot és TV2-t nézem ha van valami jó film.
Filmeken kívül TV2-n a Tények, RTL Klubbon meg Barátok közt, Gyanú árnyékában néha, és Négyen négy ellen mostanában.
Ezenkívül Spektrum és Natinonal Geographic, meg ha a Viasat3on vagy Coolon van valami jó film akkor azokat is.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!