Kamaszok, ti milyen tv csatornákat szoktatok nézni?
én nem nézek Tv-t. :) Szerintem, ami benne megy csak agymosás, undorító és szánalmas. Gondolok a valóvilágra, barátok köztre stb. De azért vannak normális csatornák is pl. Dicoverys csatornák, film+.
A tv az emberek számára kicsit feleslegessé vált, mert ha filmet akarok nézni megnézem az interneten, ha híreket akarok olvasni megnézem az internetet. Rengeteg velem egykorút ismerek, aki ritkán nét Tv-t, és ez azért van, mert az internet felváltotta a Tv-t. Szóval ja, engem nem vonzzanak a tv műsorok :)
14/l
Semmit. Már 4 éve kidobtuk a tv-t, így nem kell azért a mocsokért sem fizetni. Inkább sportolunk vagy kint vagyunk a természetben, kirándulunk, elmegyünk ide-oda, minthogy a tv előtt üljünk és azon izguljunk hogy milyen idióta műsorokat találnak ki nekünk és fizessünk is érte.
Persze néha-néha megnézzünk egy jó filmet, de azt havi 2-3szor, és azt is a gépen, ennél több nem is kell.
18/F
Én is így vagyok vele.
Mondjuk a Barátok köztöt megnézem, mert az annyira .., hogy már jó :D
De azon kívül esetleg comedy centralt, vagy rtl klubon a showder klubot megnézem.
20/f
Discovery
Spektrum
Spektrum home
Tv paprika / paprika Tv ( na jó, ott csak Gordon Ramsay-t, illetve Jamie Oliver-t )
National geographic channel
Comedy Central
Amit ritkábban, inkább csak hétvégén:
Cool Tv ( nem a sorozatokat )
Tv2 ( nem a sorozatokat )
Rtl klub ( nem a sorozatokat, hanem hétvégén filmeket, illetve 4N4LN is tetszik )
Film plus
m1
m2
semmilyet. egyszeruen nem tartom erdemesnek, hogy idot vesztegessek tv nezessel, annyira alacsony szinvonalu musorok mennek benne. inkabb nezem amit akarok az interneten
16/L
Nem nagyon nézek tv-t. Ha valami érdekel, megnézem a neten, vagy letöltöm.
Inkább csak akkor kapcsolom be, ha nem tudok elaludni és akkor jó háttérzajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!