Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti milyen tv csatorn...

Kamaszok, ti milyen tv csatornákat szoktatok nézni?

Figyelt kérdés
Ezeken belül mik a kedvenc műsoraitok?Kort és nemet is írjatok

2014. ápr. 12. 11:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
48%

én nem nézek Tv-t. :) Szerintem, ami benne megy csak agymosás, undorító és szánalmas. Gondolok a valóvilágra, barátok köztre stb. De azért vannak normális csatornák is pl. Dicoverys csatornák, film+.

A tv az emberek számára kicsit feleslegessé vált, mert ha filmet akarok nézni megnézem az interneten, ha híreket akarok olvasni megnézem az internetet. Rengeteg velem egykorút ismerek, aki ritkán nét Tv-t, és ez azért van, mert az internet felváltotta a Tv-t. Szóval ja, engem nem vonzzanak a tv műsorok :)

14/l

2014. ápr. 12. 11:49
 2/26 anonim válasza:
69%

Semmit. Már 4 éve kidobtuk a tv-t, így nem kell azért a mocsokért sem fizetni. Inkább sportolunk vagy kint vagyunk a természetben, kirándulunk, elmegyünk ide-oda, minthogy a tv előtt üljünk és azon izguljunk hogy milyen idióta műsorokat találnak ki nekünk és fizessünk is érte.

Persze néha-néha megnézzünk egy jó filmet, de azt havi 2-3szor, és azt is a gépen, ennél több nem is kell.

18/F

2014. ápr. 12. 11:53
 3/26 anonim válasza:
95%

Én is így vagyok vele.

Mondjuk a Barátok köztöt megnézem, mert az annyira .., hogy már jó :D

De azon kívül esetleg comedy centralt, vagy rtl klubon a showder klubot megnézem.

20/f

2014. ápr. 12. 11:54
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Discovery

Spektrum

Spektrum home

Tv paprika / paprika Tv ( na jó, ott csak Gordon Ramsay-t, illetve Jamie Oliver-t )

National geographic channel

Comedy Central

Amit ritkábban, inkább csak hétvégén:

Cool Tv ( nem a sorozatokat )

Tv2 ( nem a sorozatokat )

Rtl klub ( nem a sorozatokat, hanem hétvégén filmeket, illetve 4N4LN is tetszik )

Film plus

m1

m2

2014. ápr. 12. 12:08
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
4# vagyok, 16/F
2014. ápr. 12. 12:08
 6/26 anonim ***** válasza:
74%

semmilyet. egyszeruen nem tartom erdemesnek, hogy idot vesztegessek tv nezessel, annyira alacsony szinvonalu musorok mennek benne. inkabb nezem amit akarok az interneten

16/L

2014. ápr. 12. 13:06
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Spektrum, Discovery, Spektrum Home, TLC
2014. ápr. 12. 13:07
 8/26 anonim válasza:
94%

Nem nagyon nézek tv-t. Ha valami érdekel, megnézem a neten, vagy letöltöm.

Inkább csak akkor kapcsolom be, ha nem tudok elaludni és akkor jó háttérzajnak.

2014. ápr. 12. 13:08
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam tv-t nézni, pedig sok sorozatot szeretek. Inkább online keresek rájuk, úgy sokkal jobb, mert nem kell éveket várni pl egy új évadra, eredeti nyelven megy, és meg tudom állítani, akkor nézem, amikor ráérek. Egyszóval sokkal kényelmesebb:)
2014. ápr. 12. 15:40
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Comedy Centralt szoktam nézni. A mókás négerek mindig megnevettetnek egy hosszú nap után.
2014. ápr. 12. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!