Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti még miket vinnéte...

Kamaszok, ti még miket vinnétek ezeken kívül?

Figyelt kérdés

Jövő hétfőn elutazunk Romániába apával, a feleségével és a fiúkkal (6 éves). Kocsival megyünk (11 órás út kb...) és nem tudom, hogy még miket kellene vinnem.

notebook, mobilnet

iPad, iPod, mp4, memórikártyák

telefon, külső akkumulátor, töltő

winchester (filmek, sorozatok vannak rajta)

elosztó

pléd

nyakpárna

ragtapasz

tusfürdő, sampon, hajbalzsam

hajvasaló, hővédő

sminklemosó, vatta

sminktáska

dezodor, parfüm

ruhák, cipő

esernyő

kontaktlencse, folyadék (szemüveg vésztartaléknak)

pénz

zsebkendő

Úgy érzem, hogy valami még hiányzik, de nem tudom, hogy mi.

Ami nekem van pótakkum, az egyik 15600mAh, a telefonomhoz van tok, ami 2300 mAh. Ez elég lesz, vagy kérjek kölcsön még kettőt?

Attól azért tartok, mert mi van, ha valami bajuk lesz, vagy elhagyom őket, szóval nem akarom, hogy valami bajuk legyen, de telefon, könyvek, internet és zene nélkül se akarok maradni.

2014. ápr. 9. 15:55
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja, meg gondoltam, hogy viszek az ott élő lánynak ajándékot (15 éves, azt hiszem), de akkor ha neki viszek, kellene az egész családnak, nem?
2014. ápr. 9. 15:57
 2/18 anonim ***** válasza:
56%
Kaját a felnőttek csomagolnak, neked csak a saját szórakoztatásodról kell gondoskodnod? Amúgy szerintem a fele teljesen felesleges, pl. mi a frásznak ragtapasz? Ha lázcsillapítót nem viszel, akkor ez igazán tök mindegy. A fontos bajokról nem gondoskodsz vele, a kicsikre meg felesleges. Sminktáska? Most komolyan, egész táskányi kence? Csodás...
2014. ápr. 9. 16:06
 3/18 A kérdező kommentje:

Gondoltam nem foglalom a kajával a helyet, veszek majd reggelire péksütit, meg valami nasit, azzal elleszek délig.

Akkor megállunk ebédelni valahol, utána meg vacsira veszek müzliszeletet, vagy nem tudom. De a lényeg, hogy kaját veszek útközben.

Ragtapasz azért kell, mert az egyik cipőm még új, és néha feltöri a lábamat, olyankor csak úgy tudok menni, ha le van ragasztva.

Smink nélkül meg nem megyek szinte sehova, ez nem olyan nagy gond.

2014. ápr. 9. 16:10
 4/18 anonim ***** válasza:
75%

Fogkefr se artana.

Hanhajat akarsz mosni,akkor hajszarito.

Torolkozo.

Bugyik,es zoknik.

Hajkefe.

Ne haragudj,de ezek alapveto dolgok,ha ezek nem jutnak eszedbe,akkor ez igenytelensegre utal. Bezzeg a kulonfele elektronikai cuccoka rogton eszedbe jutnak... Notebook,iPad. Miert nem lehet csak egyet vinni? Ugyanazokat csinalod rajta,nem?

Egyebkent egy utazas arrol szol(legalabbis nalunk),hogy egyutt legyen a csalad,egyutt toltsuk az idot,hogy kiszakadjunk a hetkoznapokbol. Ezzel azt akarom mondani,hogy szerintem felesleges ennyi szart( az elektronikai cuccokra ertem) vinni magaddal,de te tudod.

Kellemes utazast!

2014. ápr. 9. 16:11
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Mobilnettel vigyázz, a határ előtt már gyakran a román tornyoktól kapod a netet, aztán kijön a több száz ezres számla. Külföldön általában a mobilnetért mindig külön fizetni kell, azt a csomag nem tartalmazza.
2014. ápr. 9. 16:18
 6/18 anonim ***** válasza:
több tízeres bocs, nem száz ezres.
2014. ápr. 9. 16:19
 7/18 A kérdező kommentje:

Egy bontatlan fogkefe mindig van a sminkes táskámba, mert azt viszem magammal, bárhol alszok.

Törölköző szerintem lesz a szállodába, vagyis remélem.

Hajszárító is szokott lenni.

A hajkefét elfelejtettem, az is felkerült a listára! :)

Fehérnemű és zokni az beletartozik nálam a "ruha" kategóriába.

Azért nem viszek csak notebookot/iPadet, mert így több mindent feltudok tölteni útközben, ha bármi eszembe jut, minden rajta van a gépemen (filmek, könyvek, sorozatok, zenék), amiket rá tudok tenni valamelyik kütyümre 3 perc alatt.

Nálam nem arról szól az utazás, hogy velük legyek, hanem hogy lóghassak pár napot a suliból igazoltan.

ma 16:18

Igen, ezt már sajnos sikerült megtapasztalnom... :(

2014. ápr. 9. 16:22
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
basszus, én enyni cuccot akkor nem pakoltam össze mikor 7 éve kiköltöztem külföldre...
2014. ápr. 9. 16:28
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

Amikor én mentem 2 éve ezeket vittem:

hálózsák

pléd, vékony- és vastag takaró

párna

alsónadrág ( én fiú vagyok, de te gondolom lány vagy a sminkkészlet miatt )

zoknik

pulóverek

nadrágok

kabát ( még nyáron is hideg van este, bár mi Erdélyben voltunk )

zseblámpa ( dinamós és sime LED-es, ugye a LED-es erősebb, de nem bírja a végtelenségig )

fényképezőgép, videókamera, laptop és telefon ( elérhetőseg a laptop és a telefon, a laptop csak addig volt bekapcsolva amíg a fotókat és a videókat feltettük rá, illetve a telefonon csak pár képet készítettem ), természetesen ezek tartozékaival ( mellesleg a fényképezőgépet ne hagyd oitthon, csodaszép helyek vannak Romániában )

költőpénz

zsebkendő

cipők ( vékonyabb a házhoz kintre ahol voltunk, vastagabb a városba mászkálni és bakkancs a túrákhoz )

papucs ( mint mondtam hide volt, ezért a házban zokni+papucs volt rajtunk, de nem minden esetben )

esernyő, esőkabát

napszemüveg ( igen sütött a nap és mégis hideg volt továbbá én nem vagyok szemüveges, ezért arra nem volt szükségem )

könyvek ( szabadidőmben olvasni )

útinapló ( minden utazáskor írok, beleírom a költekezést, az időtartamokat és az élményeket, pl.: 2014.04.09. 16:28 megérkeztünk a magyar-román határhoz. 2014.04.09. 17:42 átengedtek a határon, most indultunk el Székelyudvarhely felé. 2014.04.10. elmentünk a Medve-tóhoz. Stb. )

nyakpárna az utazás erejéig, bár n nem nagyon szeretem

Én ezeket vittem, a kajákról nem én gondoskodtam.

Hirtelen ezek jutottak eszembe, ha van még valami vagy segítség kell írok privátban.

2014. ápr. 9. 16:35
 10/18 anonim ***** válasza:

hálózsák

pléd, vékony- és vastag takaró

párna

szállodában lesznek.....

2014. ápr. 9. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!