Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti még miket vinnéte...

Kamaszok, ti még miket vinnétek ezeken kívül?

Figyelt kérdés

Jövő hétfőn elutazunk Romániába apával, a feleségével és a fiúkkal (6 éves). Kocsival megyünk (11 órás út kb...) és nem tudom, hogy még miket kellene vinnem.

notebook, mobilnet

iPad, iPod, mp4, memórikártyák

telefon, külső akkumulátor, töltő

winchester (filmek, sorozatok vannak rajta)

elosztó

pléd

nyakpárna

ragtapasz

tusfürdő, sampon, hajbalzsam

hajvasaló, hővédő

sminklemosó, vatta

sminktáska

dezodor, parfüm

ruhák, cipő

esernyő

kontaktlencse, folyadék (szemüveg vésztartaléknak)

pénz

zsebkendő

Úgy érzem, hogy valami még hiányzik, de nem tudom, hogy mi.

Ami nekem van pótakkum, az egyik 15600mAh, a telefonomhoz van tok, ami 2300 mAh. Ez elég lesz, vagy kérjek kölcsön még kettőt?

Attól azért tartok, mert mi van, ha valami bajuk lesz, vagy elhagyom őket, szóval nem akarom, hogy valami bajuk legyen, de telefon, könyvek, internet és zene nélkül se akarok maradni.

2014. ápr. 9. 15:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Vigyél könyvet is. :)
2014. ápr. 9. 17:35
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

15600 mAh-s akksi bőven elég lesz. Az én Asus tabletem intenzív használat mellett is bőven kibír 10-12 órát a nem egészen 4000 mAh-s akksival. A cuccok amiket viszel egy embert egy egész napon keresztül el tudnak szórakoztatni, de annyi ideig ameddig úton lesztek, egy egész busznyi embert is.

Azért ha nem vagy teljesen b*nkó, néha beszélgetsz is gondolom a többiekkel. Meg különben sem netezni mész ki, hanem időt tölteni a másik családdal.

2014. ápr. 9. 19:50
 13/18 anonim ***** válasza:
96%

Minek ennyi kütyü? Bocsánat, de nem vagy véletlenül internetfüggő? Ez a kis kiruccanás jó alkalom lenne, hogy otthon hagyd az összes elektronikai cuccod, és felfedezd a világot áram nélkül is!

Románia nagyon szép, én örülnék, ha mehetnék, és biztosan nem a gépeimbe bújva tölteném az utat.

2014. ápr. 9. 21:28
 14/18 anonim ***** válasza:
95%

iPad, iPod, mp4, telefon???

Csak én érzek 95%-os átfedést az említett eszközök funkciója között?

2014. ápr. 10. 08:58
 15/18 anonim ***** válasza:
En az első két sort elfelejteném csak telefon meg tolto mi a r*knak ennyi elektronikai cucc?
2014. ápr. 11. 19:14
 16/18 A kérdező kommentje:

Mert azok nélkül én nem tudok élni... Jó, tudom, ez úgy hangzik, mintha függő lennék. De ha kilépek az utcára, vagy olyan helyen vagyok, ahol nem tudok senkivel beszélgetni (és ez olyan hely lesz), akkor zenét hallgatok.

A gépemen és az iPaden van minden könyv, magazin, film, sorozat is.

Vannak rajtuk játékok, unaloműzőnek is.

Oké, hogy majdnem ugyanaz a funkciójuk, de minél több van belőlük, annál kevesebb az esély, hogy ott maradok zene és internet nélkül.

2014. ápr. 11. 20:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért is nem tudsz az autóban a tőled 60 centire ülő Édesapáddal, vagy a feleségével beszélgetni? :)
2014. ápr. 11. 22:06
 18/18 A kérdező kommentje:

A felesége gyűlöl, az apámmal pedig alig beszélek, semmit nem tud rólam. Szerintem a szomszédaimmal többet beszélgetek, mint vele.

Csak azért megyek velük, mert így megúszok pár dolgot, szeretek autózni és végre kicsit átgondolhatom a személyes dolgaimat.

2014. ápr. 11. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!