Nem tudom miért nem mer ottaludni valahol Hogy lehetne megoldani ezt a helyzetet phszihológus és phszihiáter nélkül?
Sziasztok kedves kamaszok és szülők !!
A lányom 13 éves és eléggé kötődünk egymáshoz
Az utobbi időben töbször is meghívta a barátnője ottaludni náluk de mindig kitalált valamit. Mindig mondja hogy mondjam azt hogy unokatesóinál lesz vagy hogy beteg de a barátnőjének az anyukája az én egyik legjobb barátnőm és neki nem tudok hazudni és nem is nagyon szoktam hazudni
Elég félős
De régen nagyonn szeretett máshol aludni
Ma lesz egy ilyen ottalvós buli kb 7 lány lesz ott a barátai
De holnap földrajzversenye van és szerettem volna ha kipiheni magát
Viszont most volt kedve menni
Azt mondta hogy ,, ha több lány ott van akkor tudom hogy nem csak nekem hiányzik anyukám"
Phszihológushoz nem akarom vinni egy nagyon régi családi ügy miatt amit nem szeretnék most leírni
Viszont ha valaki megért és volt hasonló esete az csak írja oda a válaszához hogy írhatok neki hogy miért nem akarom phszihológushoz viinni
Egy aggódó anya 51/L
Köszönöm szépen a válaszokat és hogy a lányommal egyidősek is válaszoltak
Utolsó válaszoló 51/N ha a korommal van gond akkor csak annyit mondok hogy próbálok haladni a korral de bocsánat hogy elírtam az ,,L"
N helyett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!