Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál ha a 14 éves...

Mit szólnál ha a 14 éves lányod egy 23 éves fiúval "barátkozik"?

Figyelt kérdés

Találkozik vele, beszélgetnek.

Engednéd hogy hazavigye?

2014. ápr. 6. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
nem örülnék.teljesen más az igénye egy 23 éves fiúnak és egy 14 éves lánynak.
2014. ápr. 6. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Most még sok az a 9ev! Ha ez 10ev múlva lenne esedékes mikor 24 és 33az már más! Egy 23eves fiúnak elvarasai vannak a "barátnő" felé! De sajnos úgy gondolom ha a 14eves lány talalkozni akar vele vagy hasonló a módját megtalalja rá!
2014. ápr. 6. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon nem örülnék neki. Egy 23 éves férfihez képest egy 14 éves még kisgyerek. Nagyon furcsállnám, hogy pont egy 14 évessel akar barátkozni. Azt még megértem, hogy a 14 évesnek izgalmas és érdekes egy idősebb érdeklődése.

De ha már találkoznak, akkor inkább nálunk találkozzanak, mint ki tudja hol, titokban. A férfihoz viszont nem engedném, hogy felmenjen.

2014. ápr. 6. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Nem örülnék neki. 14 évesnek még bőven nem való a nemi élet amire 23éves fiú úgyis belehúzza.

Nem

2014. ápr. 6. 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem,és megbeszélném a lányommal,hogy fejezzék be a beszélgetéseket a 23 éves már férfi a 14 éves egy serdülő kislány,a férfitől is durva,hogy egy kislány után érdeklődik,még egy 17-18 éves is idős egy ekkora lányhoz,nem hogy egy 23 éves felnőtt férfi.
2014. ápr. 6. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Egyaltalan miert talakozgat egy 14 eves barmlyen fiuval is? Nem kicsi meg hozza? En ennyi evesen otthon ultem es tanultam,tudom most mas vilagot elunk,ez eleg sajnos de lassan oda jutunk hogy 14 evesek fognak szulni szana szet. ....es meg hogy 23 evessel,gratulalni tudok. Miert nem figyeltetek ra jobban hogy ez ne tortenjen meg? Nekem is van egy lanyom es attol felek mi lesz ha megnol,milyen korbe fog belekerulni es miket fog latni a tobbitol,de megteszunk majd mindent hogy ilyen azert ne forduljon vele elo.
2014. ápr. 7. 09:17
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
nekem az az érzésem hogy a kérdező nem az anyuka..
2014. ápr. 7. 11:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek többsége 14 évesen azért már elnézegetett a másik nem felé. :) Nem új dolog ez. Csak anno nem 9 év volt a korkülönbség, hanem 2-3. Maximum.

Én speciel rohadtul nem örülnék, ha a lányom egy 23 éves sráccal "barátkozna". Egy 14 éves lány és egy 23 éves férfi nem tudom, hogy tudna egészséges párkapcsolatot létesíteni. A férfinak valószínűleg csak dugásra kell a lány, előbb-utóbb úgyis ráveszi, tinédzserkorban tombolnak a hormonok.

De amúgyis, mi haszna lenne egy 23 éves férfinak egy 14 éves barátnőben, ha nem csak szexre kell? 23 évesen már dolgozik, vagy tanul, esetleg mindkettő, a lány pedig épp hogy befejezi az általános iskolát. Teljesen más elképzeléseik vannak, teljesen más az értékrendjük, és teljesen mások a szükségleteik.

A legnagyobb bukta az lesz, amikor a lány rájön, hogy kihasználták, pedig ő komolyan vette a kapcsolatot. Tudom hogy megy ez, én is voltam fiatal. Hetekig, hónapokig hitegeti magát a leányzó, hogy a férfi márpedig szereti őt, aztán koppan egy nagyot.

Nem tudnék mit tenni, ha találkozgatni akar a sráccal, úgyis fog. Ha szexelni akar, úgyis fog. A fsz nappal is feláll, lehetetlen megakadályozni.

2014. ápr. 8. 07:39
 9/10 anonim ***** válasza:

te a lány vagy nem az anyuka :) egy anyuka meg nem kérdi hogy mit szólnánk ahoz mivel hogy egy felnőtt anya tudja nagyon jól hogy ez nem normális dolog.

23 éves férfinek igényei vannak a 14 éves kislány hozzá képest.

Nem kell anyukád nevében kérdéseket kiírni. Egy értelmes felnőtt nő ( anyuka ) ilyet nem is kérdez

2014. ápr. 8. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Nos amennyiben nem valódi barátságról van szó, természetesen nem a legideálisabb helyzet. Hiszen akármennyire is fejlett egy 14 éves lány, 9 évnyi korkülönbség nagyon sok. Olyannyira, hogy alapvető problémákat vet fel, amik ellehetetlenítik egy normális, egészséges kapcsolat kialakítását.

Az számomra abszolút elképzelhető, hogy valóban baráti kapcsolatban álljanak, tudok mondani saját példát is hasonlóra.

Nekem 15 évesen a szűk barátnői körön kívül (4-5 korombeli lány) a legjobb barátaim nálam idősebb fiúk/férfiak voltak. A legjobb barátom egy 23 éves egyetemista volt, mellette pedig kitűnő baráti kapcsolatom volt és van a mai napig is egy akkor 18 éves és egy 20 éves sráccal. Szóval ha a második eset áll fenn, semmi akadálya a kapcsolatnak.

2014. ápr. 8. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!