Mivel magyarázható ha egy kamasz 2-3 évvel fiatalabbakkal barátkozik?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 12:26
1/9 anonim válasza:
Mert nem jön ki a korabeliekkel. Ez nem baj, biztos a korabeliek más természetűek mint ő.
2/9 anonim válasza:
jobban megértik egymást, normálisabbak. nem kell ezen bajlódni nekem a legjobb barátnőm 2 évvel idősebb mint én.
3/9 anonim válasza:
sok oka lehet.
pl. a kicsik felnéznek rá, vagy szereti őket azokra a dolgokra megtanítani, amiket ő is nagyoktól tanult, vagy még egyszerűen nincs jóban a kortársaival.
mégegyszer mondom sok magyarázata lehet.
4/9 anonim válasza:
Nekem is idősebb a legjobb barátnőm:)
5/9 anonim válasza:
Jobban kijönnek, megértik egymást. Nekem is 4-5 évvel idősebbek a barátnőim :))
7/9 anonim válasza:
Én korán értem, mivel nem volt valami felemelő a gyerekkorom (kb minden nap megvertek, állandó volt a napi ordítozás). A koromhoz képest igen komoly voltam és jól esett volna, ha lettek volna idősebb értelmesebb barátaim is (mostmár vannak :)) Szóval az érettebb fiataloknak is meg kell adni az esélyt
17
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy későnérő típus, vagy csak egyszerűen abban a társaságban találta meg a barátait. Szerintem ez egy teljesen normális dolog.:)
15/L
9/9 anonim válasza:
sok mindennel...az én barátnőim mind,elmúlt 14...kivéve a legjobb bnőm...(ő 12)
11,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!