Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves lány,32 éves férfi....

17 éves lány,32 éves férfi. Elmondjam anyának, hogy találkozgatunk, vagy ne idegesítsem?

Figyelt kérdés

Nincs köztünk semmi "olyan", csak jól elvagyunk.

Még tavaly lettünk jóba, ugyanabba a kávézóba jártunk, a barátnőim odavoltak érte és a haverjaiért (jól néztek ki, folyton öltönybe voltak, flörtöltek velünk), utána találkoztunk egy szórakozóhelyen is és akkor végre beszélgettünk.

Nyáron tök sokat hülyéskedtünk, kulcsom van a belvárosi lakásához, a nyaralójához, a házához. Elvitt fesztiválokra. Tanított vezetni, ami elég nagy dolog, mert a kocsija egy vagyon, én meg úgy vezettem, mint valami elmebeteg.

Jóban vagyunk, de anyáéknak erről nem annyira beszélek, mert lehet, kicsit furcsán venné ki magát.

De már párszor majdnem lebuktam és talán jobb lenne, ha nem mástól tudnák meg esetleg a pletykát, hanem tőlem az igazat...

2014. márc. 29. 08:54
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Nekem a nővérem 17 évesen járt egy 37 éves férfival. Tűzszerész volt (mármint a férfiról szólva) , ezért ekkorra ő már nyugdíjas volt.

Anya megengedte, mert spirituális izéke volt a csávó és anya imádja az ilyen embereket . :P

Apum meg egyszerűen megmondta nővérem szemébe , h apakomplexusa van . Durva hogy a saját apja mondta ezt nővéremnek O.o

Minden szülő más, ebbe mi nem tudunk segíteni, te ismered édesanyádat :)

2014. ápr. 2. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!