Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves lány,32 éves férfi....

17 éves lány,32 éves férfi. Elmondjam anyának, hogy találkozgatunk, vagy ne idegesítsem?

Figyelt kérdés

Nincs köztünk semmi "olyan", csak jól elvagyunk.

Még tavaly lettünk jóba, ugyanabba a kávézóba jártunk, a barátnőim odavoltak érte és a haverjaiért (jól néztek ki, folyton öltönybe voltak, flörtöltek velünk), utána találkoztunk egy szórakozóhelyen is és akkor végre beszélgettünk.

Nyáron tök sokat hülyéskedtünk, kulcsom van a belvárosi lakásához, a nyaralójához, a házához. Elvitt fesztiválokra. Tanított vezetni, ami elég nagy dolog, mert a kocsija egy vagyon, én meg úgy vezettem, mint valami elmebeteg.

Jóban vagyunk, de anyáéknak erről nem annyira beszélek, mert lehet, kicsit furcsán venné ki magát.

De már párszor majdnem lebuktam és talán jobb lenne, ha nem mástól tudnák meg esetleg a pletykát, hanem tőlem az igazat...

2014. márc. 29. 08:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted ő miért van jóban veled? Emberbaráti szeretetből? Vagy a kiemelkedő intellektusod miatt? Gondolom amint 18 leszel pottyan a bugyi. Nem csoda, hogy eddig nem mondtad el anyukádnak, mert te is érzed, hogy nem normális az egész.
2014. márc. 29. 09:05
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs köztünk semmi "olyan""

De remélem tudod, hogy a hapsi többet akar...legalábbis dugni biztosan.

Te ismered anyukád, lehet nem ártana elmondani neki, bár ha kicsit szigorúbb fajta, biztos kiakad.

2014. márc. 29. 09:05
 3/21 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy eléggé rám van indulva, de ha csak ennyi lenne, akkor nem tudnánk egész nap és éjszaka beszélgetni.
2014. márc. 29. 09:10
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt kitalálhatnád, hogy mit akarsz tőle. Mert ez a fenenagy barátság addig fog tartani, amíg úgy érzi, elérhet. Amint közlöd, hogy felejtős, vége lesz.

Persze gondolom te is akarsz tőle vmit. Igaz?

2014. márc. 29. 09:11
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
mond el neki, ezzel a saját lelkedet is megnyugtatod. biztos jó anyukáddal a kapcsolatod, ezért is van fura érzésed, hogy ezt eddig nem beszélted meg vele. az a helyzet, hogy egy 17 éves lánynak és egy 32 éves férfinek mások az elvárásai egy szerelmi kapcsolattól. egy normális 32 éves férfi saját korosztályával ismerkedik. ezen azért gondolkodj el, hogy miért érdekli őt egy ilyen fiatal lány, mért nem a saját súlycsoportjával próbálkozik. ő már tapasztalat. nagyon jól tudja mit kell mondani vagy csinálni, hogy egy ilyen lányt levegyen a lábáról!legyél óvatos!ebben korban inkább a tanulmányaidra kéne figyelned és koncentrálnod, most tudod nagyon elrontani az életedet, ha nem a megfelelő dolgokra koncentrálsz!!!csak okosan!és beszélj anyukáddal!
2014. márc. 29. 09:16
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy féri nagyon akar valamit (jelen esetben valakit) hidd el,hogy kibírja pár éjszakán át,hogy beszélgetni kell,de aztán ne csodálkozz ha egy éjszaka már nem csak beszélgetésre fog vágyni..

Mert szerinted egy 32 éves férfi barátságot szeretne egy 17 éves kiscsajtól?

Nekem apum 37 éves (én vagyok 17) és hidd el,hogy apum már csak attól frászt kap ha csak hallgatnia kell 5 percig minket.. Apának is van egy pár haverja aki olyasmi,mint ez a férfi,ne tudd meg,hogy beszélnek az olyan lányokról,mint te. Elég egy kis pénzvillogtatás,a semmit nem akarok,de azért nagyon csini lány vagy duma és bummmm..

2014. márc. 29. 09:16
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Hjajjj istenem fiatalság-naívság... de így van ez jól :) Úgy sem hiszed el nekünk, hogy nem barátkozni akar veled egy felnőtt férfi ( akivel mellesleg nincs minden rendben, ha attól érzi jól magát, hogy ki csitriket szédít, akik csüngnek minden szaván-mozdulatán). Azért próbálj nem teljesen belehabarodni, és messze nem kell elhinni mindent amit mond.... ja, és igen, le fog fektetni előbb-utóbb, utána már nem leszel ennyira jó "barát" sajnos.
2014. márc. 29. 09:20
 8/21 A kérdező kommentje:

Nem vagyok naiv... Főleg nem mellette.

Tudom, hogy mit akar a legjobban, nem gondolom, hogy akkor, amikor először találkoztunk, az elbűvölő személyiségem miatt hívott meg mindenre. De szerintem majd' 1 év alatt rájött, hogy nem az a buta szőke vagyok, aki jó pár menetre és kész.

Ha csak ennyire tartana, nem lennék jóban a szüleivel, nem vinne el családi ünnepségekre.

Igazából én sem tudom igazán, hogy mit akarok tőle.

Mert oké, nagyon jól néz ki, mindenki odavan érte, figyelnek rá, megvan mindene, céltudatos. De ezt leszámítva tudom, hogy milyen és kicsit még bizonyítania kellene...

2014. márc. 29. 09:29
 9/21 anonim ***** válasza:
95%
Neki kéne bizonyítania? Őszintén szólva elég undorító vagy... konkrétan eltart téged, az összes szórakozásodat fizeti, elkényeztet. A helyedben égne a pofámról a bőr.
2014. márc. 29. 10:34
 10/21 A kérdező kommentje:

Miért lennék undorító?

Sosem kértem tőle semmit, nem olyan az anyagi helyzete, hogy problémát jelentsen neki az, hogy meghív pár helyre. Bármit kapok tőle, azt magától veszi.

2014. márc. 29. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!