17 éves lány,32 éves férfi. Elmondjam anyának, hogy találkozgatunk, vagy ne idegesítsem?
Nincs köztünk semmi "olyan", csak jól elvagyunk.
Még tavaly lettünk jóba, ugyanabba a kávézóba jártunk, a barátnőim odavoltak érte és a haverjaiért (jól néztek ki, folyton öltönybe voltak, flörtöltek velünk), utána találkoztunk egy szórakozóhelyen is és akkor végre beszélgettünk.
Nyáron tök sokat hülyéskedtünk, kulcsom van a belvárosi lakásához, a nyaralójához, a házához. Elvitt fesztiválokra. Tanított vezetni, ami elég nagy dolog, mert a kocsija egy vagyon, én meg úgy vezettem, mint valami elmebeteg.
Jóban vagyunk, de anyáéknak erről nem annyira beszélek, mert lehet, kicsit furcsán venné ki magát.
De már párszor majdnem lebuktam és talán jobb lenne, ha nem mástól tudnák meg esetleg a pletykát, hanem tőlem az igazat...
Hol olvastál te olyat, hogy azért vagyok vele jóban, mert fizet ezt-azt? :)
Másold már ki a kommentjeimből, légyszíves.
Akarok én tőle elég sok mindent, de nem úgy, hogy közben minden nőt megdönt.
A családja pedig egyáltalán nem furcsáll semmit (ő sem, és a családja sem gondolta először, hogy még gimnazista lennék), miért is tennék?!
Nézd, te próbálod hitegetni magadat arról, hogy nem csak azért tart, mert pár hónap múlva reménykedik hogy megfektethet. Pedig felesleges. Szerinted 32 évesen mit eszik egy még majdnem kislány tinilányon? Azt, hogy olyan iszonyat jószívű vagy, vagy hogy intelligens? Szerinted egy 32 éves nőhöz képest mit tudsz adni neki? Az ég világon semmit, sőt, inkább sokkal kevesebbet a szexen kívül. Legyünk őszinték: szimplán a testedet akarja. A fiatalabb lányokra jobban izgul, mint a 30 évesekre. Ennyi. És ha már egyszer eljut oda, hogy lefektet, utána már hónapokig napi szinten csinálhatja. Nincs is jobb, mint egy kis 17 éves tinilányt fektetgetni, pláne ingyen. Szinten ez minden 30+ éves férfi vágyálma. Elhiheted, hogy ez megéri neki azt a sok fáradozást, hogy jópofizik meg vezetni tanít. Csak próbáld ki, mondd egyszer neki, hogy te házasságig soha a büdös életbe nem fekszel le senkivel, ha jól színészkedsz és elhiszi, holnaptól már nem fog soha többet keresni, ezt garantálom neked. Vagy egyből beszerez egy másik csitrit. De szerintem már most is van neki, jobb esetben csak 1 csaj, akinek úgy udvarol, mint neked. Tudod, a B terv.
Ha még mindig nem hiszel nekem, csak mondd el a szüleidnek az egészet. Ők pontosan tisztában vannak azzal amit leírtam. Majd nekik talán hiszel. Ha meg nem, akkor sok sikert a további dolgaidhoz, rátetováltathatod a hátadra, hogy "Egy 32 éves fél-pedo csávó trófeája vagyok".
Sosem kértem tőle semmit, nem olyan az anyagi helyzete, hogy problémát jelentsen neki az, hogy meghív pár helyre. Bármit kapok tőle, azt magától veszi. Elvitt fesztiválokra. Tanított vezetni, ami elég nagy dolog, mert a kocsija egy vagyon, én meg úgy vezettem, mint valami elmebeteg.
Persze magától veszi, de nem a semmiért, hidd már el! Te kérdeztél, mi válaszolunk... nem gondolkodtat el az sem, hogy senki nem azt írta, hogy mennyire jó ez a helyzet, és milyen csodás pasit találtál??? vagy akkor miért kérdeztél?
Majd,ha komolyabbra fordul a dolog,akkor mond el anyukadnak.
De vigyazz! Ritka az olyan ferfi,aki nem csak szexre megy a fiatal lanyoknal.
Jajj de édes vagy kérdező. :) Tudom, tudom minden tinilány sokkal érettebb a koránál, meg okosabb és felnőttesebb meg minden.
De egy kicsit gonolj a dolgok mögé. Egy 32 éves felnőtt férfi, vajon miért nem talál korban hozzá illő nőt magához? Miért van még mindig egyedül? Az ilyenek midnig gyanúsak. Valószínüleg van vmi stiklije ami miatt a valódi nőknél labdába sem rúghat, ezért hajkurászik gyereklányokat, mert azok még felnéznek rá. Még gyerek vagy, naiv, nem sokat láttál az életből, idővel majd rájössz, hogy befektetés vagy semmi más. Az ilyen férfiak nem buták, tudják hogyan kell a friss pipiket szédíteni.
És egyébként még az sem biztos, hogy nincs családja... Lehet csak te nem tudsz róla.
Tudom, tudom biztos elmondta már hogy miért nincs családja, nője, milyen szívtelen gonosz vagy nyomi nőkkel volt dolga stb stb. Azért terhes ne legyél majd.
De anyukádra kiváncsi lennék azért, hogy nevelt téged. Nem mondta, hogy idegenektől pénzt elfogadni és gyakorlatilag eltartattni magunkat nagyon-nagyon gáz? Nem mondta soha, hogy légy független és magadat tartsd el?
Szexet akar. Hidd el... Én is hasonlót csináltam, de nálam 18 azért a korhatár.
37 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!