Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11 éves fiúnak milyen karácson...

11 éves fiúnak milyen karácsonyi ajándékot vettetek, vagy vesztek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát az én fiam 12 éves,(az ő nyelvén--->) "kompjúter-őrült".Vettem neki egy jó kis laptopot,hogy majd ha meleg lesz,kint a szabadban netezzen...anyóséktól-apóséktól mikrószkópot,a szüleimtől meg szgépes játékot
2009. dec. 18. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos még nincs gyermekem ,de ha lenne akkor anyagiaktól függően valami játékos tanulást szerveznék neki.

Pl 20 ezerért már olyan távcsövet kapsz amivel a hold krátereit nagyon szépen és a Szaturnuszt is viszonylag jól lehet látni.

Persze te ismered a személyt akinek ajándék kell..

2009. dec. 18. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyit szánsz rá. Mi egy PlayStaton 2-t vettünk, igaz 12 évesnek. De sztem jó lehet még nekik távirányitos helikopter, vmi jó társasjáték, játékszoftver.
2009. dec. 18. 21:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat, végül mi is PS2-t vettünk. Ennek biztosan örülni fog. Úgy látom végképp ez a téma az, ami a hasonló korú fiúkat igazán leköti. Szép karácsonyt nektek.
2009. dec. 20. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!