14 és 12 éves lányoknak mi a legideálisabb karácsonyi ajándék?
valami nagyon aranyos kiegészítő (fülbevaló, nyaklánc, karkötő, sál)? nézz be ide: www.betly.hu
napló, könyv
hírtelen ennyi
Hát az attól függ,hogy a normál 14 és 12 évesre gondolsz vagy a mostanira?Mert ha a mostanira,akkor ruha,cipő,táska,kozmetikai cuccok,smink,ékszerek,divatos elektronikai dolgok (mp3,mp4,mobil,hajvasaló)
Ha a normálra gondolsz,akkor könyv,ruha itt is jöhet,ékszer is a nagyobbnak,a kicsinek még jöhet baba vagy ilyesmi,aztán társasjáték,zenei cd-k,dvd-k,napló és stb.
10:10
Azért egy mp3-4 vagy egy hajvasaló nem tartozik a nem túl drága kategóriába:D
Azért azt hozzátenném, hogy már nem "menő" az MP3 és az MP4, amióta van MP5 és iPod. Bár ezek se tartoznak az olcsó kategóriába, sőt. A másik meg, hogy hiába a "normálisakhoz" tartoznak a lányok, 12 évesen már tuti nem babázik egy (kis)lány. Kozmetikum meg egy átlagos gyereknek is kell.
Tippek:
-Poszter, ha tudod a kedvenc előadújukat
-Kisebb fajta tükör (asztali)
-Füstölő
- Gyertyák
- Napló
- Van olyan cucc, ami ilyen leckefüzet-szerűség és az elején írhat az osztályáról, barátairól, magáról, stb., utána leckefüzet rész van, minden 4. héten egy horoszkóp és minden 2 lapnak (szóval az egy oldalon lévőknek) ugynaolyan mintája, a következő 2 lapon változik. Ilyet vettem a barátnőmnek, nagyon szereti. 2000 Ft körül volt.
-Valami csini ruha
-Kiegészítők az ízlésükhöz igazítva
-Édesség
-Mágneses nyaklánc (aminek a "gyöngyei" mágnesesek)
-Számítógépes játékok (Pl. Sims)
-Kulcstartó
-Pénztárca
-Ékszertartó doboz
-Retikül
Remélem tudtam segíteni így, hogy semmit sem tudunk a lányokról. =)
Én is 14 éves vagyok. Nagyon szeretem, a könyveket, annak mindig örülök, és a fülbevalóknak is, a színes körömlakkokat is szeretem.
Kb. mennyi pénzt szánsz rájuk?
Én is 12 vagyok, ilyesmiknek örülnék:
Kézzel díszített tükör/ládikó
Könyv
Sulinaptár
Különleges körömlakkok
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!