15 éves kamaszfiúnak karácsonyi ajándék ötlet?
PC-játék
Ruha
Gördeszka
Egy jó film
stb..
Mobiltelefonhoz vagy számítógéphez valami kiegészítő, pl. telefonhoz bővítőkártya, számítógéphez valami új játék, mikrofon, hangszóró...
Óvatosan írom, mert 15 éves fiúknál nem túl jellemző, de ha szeret olvasni akkor könyv... ha nem szeret olvasni, akkor is lehet neki könyvet venni pl. a kedvenc zenekaráról, autó/motormárkájáról, fociról...
Ha sportol akkor azzal kapcsolatban valami mez, kiegészítő, kedvenc csapata emblémájával ellátott cucc...
Kedvenc együttesétől CD...
Ha vagány, bulizós srác akkor valami partinapszemüveg, egy-két ezerért lehet kapni.
Ha tudjuk milyen méretű ruhákat hord, akkor egy póló, valami vicces mintával/felirattal...
Ledes övcsat?Nagyon menő most a fiatalok körében.
Én nemrég vettem szülinapra és az ajándékozott lett onnantól az isten király. :)
Ráadásul jó áron vettem,ha gondolod adok elérhetőséget a lányhoz akinél tudsz venni.
sunnyhoney@freemail.hu
Teló számot sajnos nem tudok,mert nem mentettem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!