14 és 12 éves lányoknak mi a legideálisabb karácsonyi ajándék?
Én 14 vagyok, én nagyon örülnék, ha együtt mennénk el és vennénk nekem x összegért valamit a papírboltban, amit én választok, imádom az írószereket. Pl. sztem ez mindkettőnek jó, mert ki nem örül a szép, vastag, díszes, különleges, tasakos anyámkínja füzeteknek, a csillogós tollaknak.
Az sem elhanyagolható szempont, hogy ha veszel két vastag füzetet gyerekenként, az max. négyezer forint és sokkal többnek hat, mint amennyi valójában, mert nagy a térfogata.
12 eves a hugom es szereti ha arclemosot arckremet maszkot vagy arcradirt kap tolem.
Nem festi magat, de azt szereti, ha szep a bore es latszik, hogy ad magara.
O trendi lany de nem divatmajom.
Én nemsokára 12 leszek
-könyv
-napló(lehet saját készítésű is)
-ruha
-tolltartó
könyvekből 16 éveseknek ajánlott ugyan de Cassandra Clare:A Végzet Ereklyéi nagyon jó könyv 5 része van
12 éves vagyok én Pl.: nagyon örülök
=Ásványoknak
=Adidas,converse,nike cipőnek.
=bőrdzsekinek legmenőbb a fekete
=nem vagyok nagy könyvmoly de szeretem az angyalokról meg a.démonokról szóló könyveket meg filmeket ez a természetfeletti dolgok valahogy nagyon megfognak.
=a többségnek van kedvenc Youtube videósa. És a.neten lehet venni ilyen videós cucokknak . Biztos örülni fog.
=vannak ilyen boltok a neten is ahol saját pólót vagy pulcsit tudsz.készítettni. ez is nagyon menő szokott lenni.
Meg már most a mai gyerekek nem nagyon a kényelmet.nézik hanem hogy mi a COOL(menő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!