Szerintetek jó ajándék ez egy 13 éves lány számára?
Ma megyek a barátnőm bulijába, most lett 13 éves. Ezt vettem neki:
2 rotring
1 dísz, amit pl. belelehet tenni a virágcserépbe
1 szett: 1ceruza, 1 vonalzó, 1 hegyező, 1 radír
1 képeslap, amin 2 maci van lufival, és ha kinyitjuk, zenél.Beleírtam, hogy boldog születésnapot kívánok, meg a dátumot.
Mikor még nem tudtam, hogy lesz bulija, vettem neki egy doboz csokit, amiben pici mars, snickers, bounti szeletek vannak.Aztán kaptam meghívót, és nem akartam üres kézzel menni. Igazából ezeket anyukám vette. Szerintetek örülni fog neki? Tavaly egy kulacsot kapott tőlem, amin egy zebra volt (nicis).
Köszi a választ! :)
Remélem, örül majd neki, meg elég szegények, az írószereiből körülbelül 2-3 olyan van, ami nem törött, vagy valami. A táskájának a csatjai is elvannak törve, és kivan bolyhosodva a táska :S Tehát szerintem jól jön majd.
Én 1 évvel vagyok idősebb nála[tok], és hát se tavaly, se idén nem nagyon örültem volna neki. De csak azért mert millió rotringom, ceruzám, vonalzóm, radírom, hegyezőm, stb...-m van.
De mint írod szegények, és ő nem nagyon van elhalmozva ezekkel, tehát szerintem jól fog jönni neki, és örülni fog. :)
szerintem jó.
én nem azzal törődök,hogy mit kapok,az is elég,ha már gondolnak rád.Meg sokkal jobb,mint egy szobor.x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!