Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mijen a jó ajándék ha kel a lány?
hát ezt kissé nem értem...
hány éves vagy?
Am ha szeret akkor annak is örül hogy elviszed kajálni vagy ilyesmi...
Figyelj. Ez egy magyar nyelvű kérdezz/felelek tipusú fórum, szoval légyszives, ne keverd a lengvári nyelvet a magyarral. Remélem megérted.
Lefordítom nektek:
Mijen a jó ajándék ha kel a lány?
Ojan ajádék kéne amitől a lány fülig belém szeret, hogy ijet csak tőlem kap meg. A lány jol el van látva pénzel, mert az apja az egész falut uralja (Biztos valami király szerű vagy ő a polgálmester, nemtudom...) nekem meg csórók a szüleim és nincs sok pénz ithon. Valami ajándék kéne mert Nemszeret belém a csaj.
Vagyis: Szegény a gyerek, de bármit megtenne a lányért csakhogy megszerezze, de nincsen pénze és mégis kéne valamien ajándék amitől belé szeret.
Válaszom: Hogyha cigány vagy (bocs nem sértésnek szánom) akkor ha jól tudom felétek úgy szokás hogy megszökteted a lányt a családból, és elviszed magatokhoz lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!