Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha elszököm itthonról, mennyi...

Ha elszököm itthonról, mennyi ideig keresnek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mennyi idő, amíg a rendőrség feladja a keresést.
2014. márc. 23. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
17 éves vagy aki úgy viselkedik mint egy hisztiző 12 éves. Egy év múlva betöltöd aztán 18 leszel és csinálsz amit akarsz.
2014. márc. 23. 13:32
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Az h valaki elmegy otthonrol nem eltunes. A rendorseg nem fogja keresni ha teljesen vilagos h onszantabol elment.

Ha eddig minta kislany volt, szinotos vallasos illedelmes es meg soha nem hianyzott a vasarnapi miserol, es szo nelkul elmegy, akkor valoban keresni fogjak mivel gyanus az eltunese korulmenye. De szerintem egyertelmu h nem ez all fenn.

2014. márc. 23. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:
DE! Ha valaki a gondviselői, szülei, gyámja előtt ismeretlen helyre távozik, akkor de bizony, hogy keresni fogják!
2014. márc. 23. 15:22
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
18 felett nincsen gyamja. Azt irtam, h ha egyaltalan veszik a faradtsagot, akkor is csak 18 eves koraig kereshetik. Mert utana nem koteles a szuleivel elni. De van egy sanda gyanum h a rendorseg nem fog elkezdeni keresni valakit aki nem tunt el csak elkoltozott, illetve nemsokara nagykoru.
2014. márc. 23. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!