Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ugye nem vagyok bulímiás? 17/L

Ugye nem vagyok bulímiás? 17/L

Figyelt kérdés

mostanában gyakran volt hányingerem és szédülök/ fáj a fejem..

Általában reggel szoktam enni, suliban egyáltalán nem és délután ha hazajöttem.. nem vagyok megelégedve magammal, vastagnak látom a lábaim stb. Amin az edzés nem segít csak izmosabb leszek... múltkor nagyon rosszul éreztem magam és már kétszer volt hogy meghánytattam magam hogy megkönnyebbüljek.

57 kg vagyok és 163 cm, ha nem eszem azzal az a baj hogy fáj a fejem és csak a mellemből fogyok.. a sporttal meg az hogy így is elég izmos vagyok.

2014. márc. 13. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pszichológushoz.
2014. márc. 13. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kezdesz az lenni, hiszen meghányattad magad ahogy írtad, azért mert nem vagy elégedett magaddal.

Viszont jó, hogy felismerted.

Hidd el senki sincs megelégedve magával, annyi hogy elfogadja magát és nem foglalkozik azzal hogy itt ott nem úgy néz ki. Ha elégedettek lennének az emberek nem volna szilikon mell, zsírleszívás, ráncfeltöltés stb.

A fogyás mindig mellből meg elsőre, sose onnan ahonnan kéne :) ez később is így lesz.

Szerintem nézz körül a suliban stb, láthatod hogy bizony másnak is van úszógumija stb. Ez van.

Viszont a kajálásodon változtathatsz, sok zöldség, hús, tejtermék, kerüld a nasit, édességet, vagy ezekből minimálisat egyél. A fogyás, formálódás nem azonnal látszódik, hanem akár hónapok is kellenek.

Egyél normál adagokat rendszeresen.

2014. márc. 13. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kialakulóban van valamilyen étkezési zavar.

Napközben figyelj arra, hogy mindig egyél. Hisz a rosszulléteidnek az étkezéskihagyás az oka. Ha meg már órák óta émelyegsz elhiszem, hogy jobban esik a lehető leggyorsabban (hánytatással) megszüntetni az érzést.

De hosszú távon ez a megoldás nem kifizetődő.

Ha napközben nem is vagy kifejezetten éhes vagy ha simán nem akarsz enni, akkor is kapj be valamit.

Vigyél magaddal gyümölcsöt vagy salátát és azt fogyaszd el, egészséges és nem is ülsz egész nap üres gyomorral.

2014. márc. 13. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam valahogy az anorexia kezdődött így, nem ettem néha, mert szerettem volna kicsit fogyni. Aztán már nem telt el úgy nap, hogy ne a kalóriákat számoljam állandóan és ne a súlyomon pörögjenek a gondolataim. Aztán pszichológus és a barátaim visszarángattak nagy nehezen, de még most is mindennapi küzdés :(. 38kg 160cm
2014. márc. 13. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj ennyit a súlyoddal.

Tudom, hogy ezt egy lánynak felesleges mondani, úgyhogy inkább kevésbé veszélyes módszert ajánlok: Szálkásító diéta, és edzés.

Igyál rengeteg folyadékot, és sokszor keveset egyél naponta.

Felesleges éheztetned, és hánytatnod magad. Több kárt, és szenvedést okozol, mint hinnéd. Egyeltalán nem éri meg.

2014. márc. 13. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kövérnek látod és hánytatod magad, akkor ez bizony bulimia! Minél előbb menj orvoshoz!
2014. márc. 14. 06:26
 7/8 anonim válasza:

Én bulímiás vagyok... És énis így kezdtem. Szerintem próbáld megbeszélni a szüleiddel vagy ha velük nem olyan jó a kapcsolatod akkor valamelyik barátoddal! De mindenképpen menj el pszihologushoz hogy nehogy valami nagyobb bajod legyen ebböl! Hidd el éncsak tudom

3 éve csinálom ezt magammal és nemrég kórházba kerültem...

16/L

2014. márc. 21. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:
az vagy.
2014. márc. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!