Mit tegyek? Valaki ilyen helyzetben? Nem túl szigórú ez szerintetek?
Szerintem kicsit eltúlozták a szüleid, de adj hálát az égnek, hogy foglalkoznak veled, még ha valóban túlzás, amit veled művelnek. De a te érdekedben teszik, azért, hogy ne kelljen 2hónap mulva kiírniuk ide, hogy egy hónapja a 15éves lányuk részegen lefeküdt a fiuval, akinek tetszett és most terhes.... mit csináljuk vele??
Érted? Még nagyon naív vagy és felelőtlen, és csak azt látod, hogy Téged most a szülők lekorlátoztak, csak azt nem látod, hogy MIÉRT??
Azért a helyesírásod... jaj- az a MALYD - az fájt- és a segíttenem és hasonló szavaid! A szüleidnek igaza van, hogy tanulnod kellene még jócskán.
Inni és bulizni még bőven ráérsz.
Én is közel 40vagyok, mikor gimis voltam, voltak srácok, akik 1-2ban is már nagyon sokat ittak. Szóval régebben is így volt ez.
ha a gyerek 15 éves korában jut eszembe, hogy elcsesztem a lányom nevelését, már régen rossz
főleg amikor a semmit fújom fel!
mondom, mi lett volna ha kiderül terhes? élve befalazzák?
az ilyen szülő nem normális
ebben az esetben is szeretettel lehet megfogni valakit, nem korbáccsal
bár elhiszem, hogy elfogadó szeretet helyett szerintetek mindig jobb a büntetés, gondolom magatok is megbüntetitek, nem csak a gyereket.
ma szarul végeztem a munkám, letolt a főnököm, nincs egy heti tv nézés
hű nem adtam meg valakinek a pénzt amivel tartozom, helyette elköltöttem, 1 hónap szobafogság
és még én vagyok nem normális?
Nem értem mi a gond? 15 éves vagy és picivel többet ittál a kellenénél. Ez mindent elmond. Mennyit kellett volna inni???? ha a kelleténél ittál többet? Szerintem semennyit. Ebben a korban nem kéne inni. Nem tudom láttad e amik a hiradókba stb mennek, hogy milyen drogokat tesznek a piába stb. Nyilván azt gondolod veled ilyen nem történhet, de valószínű akikkel ilyenek történnek azok sem számítanak rá..... Óvatosak a szüleid és nagyon féltenek.
A szüleid jól beszigorítanak, mit csinljanak? Ha lazára vették a dolgokat, akkor ittál..... most lehet átestek a ló túl oldalára, de valahogy próbálnak tenni az ellen, hogy egyáltalán arra gondolj van időd elmenni bulizni, inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!