Mit tegyek? Valaki ilyen helyzetben? Nem túl szigórú ez szerintetek?
12-es, milyen stílusommal?
biztos nem éretted a hipokrita szót, pedig az nem csúnya.
olvasd végig miket írtak mások, süt belőle a gonoszság és kegyetlenség. persze akik ezt mondják érdekelne, mennyire is megértők önmagukkal szemben
és ezért hipokriták
"..süt belőle a gonoszság és kegyetlenség"
Ez nem gonoszság vagy kegyetlenség, de egy 15 éves kislány ne igya már részegre magát egy bárban. Nem tudom hány éves vagy, egyáltalán felnőtt vagy-e (sejtem nem), de ha majd lesz gyereked megérted miért reagáltak így a Kérdező szülei. Most kell megfogni a kislányt, ha nem akarják, hogy egy zülött kis .... legyen belőle. 2. vagyok.
csakhogy így nem fogják megfogni, pont az ellentétét érik el
én hány éves vagyok? te hány éves vagy?
biztos 18-20, mert azok kislányozzák a náluk pár évvel fiatalabbakat
15 évesen már az én időmben is ittunk, jó oké, nem kell részegnek lenni, ezt ő is tudja
és a szülő nézzen már tükörbe! meg gondoljon már a sahját gyerekkorára, a gyerek nem a szülő tulajdona, szeretni kell a gyereket, nem börtönőrt játszani és terrorizálni
Szigorúak,talán egy icipicit túlzás,de nem hiszem,hogy akármelyik szülő örülne,ha a 15 éves lánya leinná magát...
(Ne haragudj,de borzasztó a helyesírásod,hogy lehet a majd-ot "ly"-vel írni?!)
13L
15 évesen inni ma már alap dolog. Ez nem a mi generációnk sajátossága.
Nem egy 30-40 éves ismerősöm mesélt cifra dolgokat.
A gyakoris erkölcscsőszök 3/4-e állítom 12 éves, alkoholt csak képen látó gyerek, vagy gyereket burokban nevelő, esetleg befásult, magányos felnőtt.
14től felfelé a tinik isznak, dohányoznak. Nem újdonság.
A tinédzser kor különlegessége, hogy lázadnak, megkérdőjelezik a felnőtteket, és megszegik a szabályokat.
Az a 3 év egyeltalán nem számít, hozzátenném. A gólyák karöltve hánynak a végzősökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!