Mit tegyek? Valaki ilyen helyzetben? Nem túl szigórú ez szerintetek?
Ha az otthoni és iskolai kötelességek rovására megy, akkor szánalmas. Ha nem taccs részegen megy haza a gyerek, jó tanuló, és nincsenek vele magatartási problémák, akkor szerintem semmi probléma sincs az alkoholfogyasztással, normális keretek között.
Nyílván, nem szabad ráhagyni a gyerekre, de az se megoldás, ha kikergeted a világból, mert "jobban" sikerült a buli, mint szokott. Szerintem jobb lecke egy tininek a saját kárából tanulni.
Nekem elmondták a veszélyeket, nem hallgattam a szüleimre, részegen mentem haza, kiröhögtek, aztán lefektettek aludni. Egész éjjel hányi járkáltam, másnap alig tudtam felállni. Legközelebb meggondoltam, kell -e ez nekem.
Hat nekem amikor bebasztam mindig azt mondtak h eleg buntetes nekem h szarul vagyok. Es en ezzel egyetertek. Ha valaki hanyik es fetreng, akkor ahhoz kepest mi ket pofon? Nevetseges.
Ez meg mi h aztoval viszik hozzak? Nehogy bepialjon a suli elott? Szinten nevetseges.
nem dicsőség, csak nem vagyok szemforgatóan álszent. azért mert vki 15 éven részeg lesz, attól még nem jön el a világvége, nem kell bezárni egy évre, 3 havonta nőgyógyászhoz vinni, hogy szűz e még
miért ha nem szűz mit csinálnak vele? befalazzák élve, vagy megölik? a szülők tán muszlimok?
ja, 33-as, hátha iszik reggel egy felestt a kisboltban, ahogy apu szokta
délután meg gyereket csinálna a barátjával, bár azt lehet a suliklotyóban is
mondom, a szülők muszlimok
magyar szülő ilyet nem tesz
utolsó te tényleg ennyire sík hülye vagy?
Nyilvánvaló a szülők nagyon dühösek és kitaláltak egy halom büntetést ami jogos is,és biztos vagyok benne,hogy enyhülni fognak a büntetések,pláne ha látják a lány is bánja és igyekszik,de azok után,hogy itt sír,hogy kó2ig nem maradhat kint sokáig lesz büntetésben.
Szeretem, mikor azt hiszik az emberek, hogy a korral ész is jár.
Erre a válaszolók nagy része rácáfolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!