Mit tegyek? Valaki ilyen helyzetben? Nem túl szigórú ez szerintetek?
Most lázadó kamasz vagy, haragudhatsz rájuk, kori sajátosság. 10 év múlva hálát adsz a jóistennek, hogy ilyen szüleid vannak.
Azért ez a sok bünti, mert hirtelen hideg zuhanyként érte kislányuk ronda viselkedése, pláne 15 éves korban. Ha jót akarsz magadnak, most tartod, amit a szüleid mondanak, jól tanulsz, szó nélkül viteted magad, csendben tűröd a büntetést. Ha nem lázadsz, biztos vagyok benne, hogy hamarabb vége a szigornak. De csak ha nem lázadsz és mindent megbeszélsz velük. Tudom milyen ez , én is voltam kamasz. Habár 15 évesen szégyelltem volna egy berúgást. De amikor16,5 évesen ittam többet, mint kellene, anyuéknak mondtam el először. Tudták bízhatnak bennem. Így nem voltam szorosan fogva, bár nem volt rá okuk, soha nem kellett hazavinni senkinek, ciki egy lánytól.
Viszont nézned kell szülői oldalról is a dolgot, hisz a te korodban a legkönnyebb kisiklani. Ezért nem szabad a szülők bizalmát eljátszani, na meg ronda dolgokat csinálni. Hisz a Te életedről van szó hosszú távon.
szerintem túlzásba estek és ezzel épp az ellenkezőjét fogják elérni
de nézd a jó oldalát, 18 évesen megtanulsz önállóan élni, boldogulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!