Mi lehet a baj velem?
Sziasztok egy 15 éves lány vagyok nemsoká 16. Igazából a problémám az lenne hogy nem értem mi van velem. Túlsúlyom miatt világ életemben ki voltam közösítve egészen úgy 7.-es koromig amikor úgy nagyjából befogadtak. De e közben elkezdett piszkálni egy 8.-os fiú hogy disznó meg tudjátok ilyenek. Ezek után miután ő elballagott egész jó volt minden. A gimnáziumba a legjobb barátnőmmel mentem de vele késöbb megszakdt a kapcsolatom, és az általános iskolás "barátaim" akik a piszkálódás után lettünk jóba ők is elkoptak. 3 csodálatos barátot kaptam. De a szüleimmel való viszonyok rémes végülis soha nem is volt jó mert sokat dolgoztak és szinte a nagyszüleim neveltek. Soha nem tudnak megérteni és úgy érzem nem is érdeklem őket. Ezen hogy tudnék változtatni? Mert nem bízok bennük és sokat hazudok nekik és sajnos pénzt is rendszeresen lopok tőlük. A gimi alatt sajnos elkezdtem cigizni és kb havonta kocsmázok de nem iszom magam részegre. Az a csendes lány aki voltam eltünt és ez lettem. Hogy kapjam vissza a régi énem? A gimibe nagyon szeretek járni, jó a társaság, a tanárok kedvence vagyok, és ezek ellenére 4 egészes átlagom van. A szüleim szerint rossz hatással van rám a suli és szerintük iskolát kellene válltanom, pedig ez az első hely ahol szeretnek. Szerintetek is válltanom kellene?
Bocs a kis regény miatt de szerintem ennyi kell hogy képbe legyetek.
15/L
Kamaszodsz, ezért változtál, ez normális :)
Viszont ne haragudj, de a szüleid helyében én a tükör előtt szembeköpném magam amiért így beszélnek veled, mert ezzel tönkretehetnek egy életre, olyan maradandó lelki sérüléseket okozhatnak. Tudom, mert én is hasonlóképp jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!