Csak a hormonok szórakoznak velem? Mi ez?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok. Kb. egy hete fogalmam sincs mi van velem. Állandóan fáj a fejem, émelygek, egész nap csak aludnék de amikor alszom nem tudom kipihenni magam. Horror álmaim vannak vagy olyanok amik érzelmileg nagyon megviselnek. Ezért általában kimerülten és dühösem ébredek, hogy "bezzeg most aludhatnék mégsem megy." Eleinte gondoltam arra, hogy esetleg valami betegség bújkál bennem.
Rengeteg dolgom van, azt is elterveztem, hogy a pihenés alatt milyen könyveket szeretnék elolvasni, milyen fimeket néznék szívesen. Valahogy mégsincs kedvem és energiám semmihez, spontán sírógörcseim vannak majd dührohamot kapok és összeszidom magam, hogy miért töltöm semmittevéssel az időmet. Napok óta olyan érzésm van mintha nem is ebben a világban élnék csak vegetálnék itt. Néha annyira elbambulok, hogy bármit leütök a polcról vagy nekimegyek. Soha nem szoktam ilyen lenni, egyáltalán nem jellemzőek rám ezek a dolgok. Szerető család vesz körül, barátaim is vannak, voltak is közös programjaink de valahogy ezeket sem élveztem. Mintha nem is ott lennék. Nem dob fel a karácsony, a közelgő szilveszter sem, pedig azt szoktam szeretni. Teljesen levert és semleges vagyok, néha önutálatba is átmegyek. Még összeszedetten fogalmazni sem tudok annyira elegem van... Kérlek ezt nézzétek el nekem.
Mi történt velem? Mostmár örökké ilyen leszek?
Próbálj meg lazítani. Én is betábláztam az egész szünetet (franciából felzárkózás, tanulás a kémia dolgozatra, ami egyből szünet után lesz, kutyasétáltatás, leírtam, melyikek azok a könyvek, amiket el akarok olvasni, melyik napokon leszek melyik barátommal, hasonlók), aztán mikor rájöttem, hogy ez baromi sok stresszel jár (hiszen kilenckor csörög az ébresztőóra, kutyaetetés, és utána már csak két órám van ebédig, amibe bele kellene férnie a matek átnézésének), eldobtam az egész táblázatot, engem már nem tud érdekelni. Élvezd azt, hogy te rendelkezel az időddel, és soha, senki nem fogja az orrod alá dörgölni, hogy nem olvastad el mind a tizenhárom könyvet, vagy nem csináltál 45 gyakorlófeladatot matekból. Nyugi.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!