Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek a tünetek terhestünetek,...

Ezek a tünetek terhestünetek, vagy hormonok szórakoznak?

Figyelt kérdés

Fájnak a cicijeim, inkább a bimbók, 3hete nem volt semmi már a mellemben-kiürült a szoptatás óta, ma volt benne 2csepp, hányinger szinte egész nap, és teljes hullaérzet(5perce takarítok, és ólmos fáradtság jött rám...), viszont egy napnyi időben érkezett piros vérzésem volt, esélye minimális, hogy babás legyek(nuvaringet használok, elvileg megfelelően), de a két kicsi is kis esélyből fogant.

Ti tesztelnétek, ha igen mikor, hogy az biztos legyen az eredmény.

2012. szept. 8. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel elég sokat jársz a gyk-ra , gondolom nem ismeretlen előtted a tény, h bármilyen kis eséllyel de teherbe lehet esni, illetve mindig egy megoldás van : a teszt. Ne este, ne délután, hogy aztán extrahalványrózsaszín tesztcsíkot nézegess , hanem Reggel, első pisiből.
2012. szept. 8. 16:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Mind a két gyerekem az utolsó pillanatban fogant meg, szóval meg sem lepődök magamon.

Az is izgat, hogy a lányommal 2hét késés után lett poz a teszt csak, szóval kicsit nyűgös vagyok...

Oké a héten írtam valakinek itt, hogy akár a jöv hónapban vállalnám a 3.babát na de ennyire ne....

2012. szept. 8. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem tudom neked azt megmondani, ha lányodnál miért lett 2 héttel később pozi a teszt, erre nagyon sok ok lehet. (Valószínűleg volt egy "baba" aki előbb fogant, beágyazódott csak elhalt; és utána később fogant a lányod, és ő meg sikeresen beágyazódott vagy egyszerűen elszámoltad a ciklusod/ csúszott a peteérésed....)

Én még mindig amondó vagyok, ha bizonytalan vagy, tesztelj.

2012. szept. 8. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!