7 hetesen érezhetem a baba mozgását vagy a beleim szórakoznak?
Majd a 16. hét körül érezheted leghamarabb.
Boldog babavárást.
üdv.:34hkm
Persze, hogy érezheted. Én az elsőt a 4., a másodikat már rögtön az első héten éreztem!
Istenem, milyen agyzsibbadtak egyesek...
Ja, érezted a pár mm- max 1cm-es babádat???? Nem rúgta ki az oldaladat?????
Itt nem terhestünetről kérdezett a kérdező.
Nem iróniának hangzott. Mondjuk engem az érdekel, hogy érezte a másodikat már az első héten?! :D 1 hetes terhesség nincs is. :D :D
1.voltam
5-ös válaszoló! Ezt te komolyan is gondoltad? 1. és 4. héten érezted? Az igen! Alapból a 6. hét körül veszed észre,hogy terhes vagy! A számított alapján pedig, ha 1 hetesen már érezted, azt jelenti, hogy már akkor érezted, mikor vége volt a mensid és még peteérésed sem volt, tehát még baba sem volt.... 6 hetesen nekem 5 mm volt a pici, ami még messziről sem baba, nemhogy mozogna és érezni lehetne! Én először 16 hetesen éreztem először (vékony vagyok és a bőröm is vékony), rendszeresen pedig a 18. héttől. Még a védőnőm és az orvos is hülyének nézett, hogy 16 hetesen még nem érezhettem a magzatot, biztos, hogy az volt??? Na, akkor ezek után 1, 4 és 7 hetes embriót hogy lehetne érezni??
Kedves Kérdező, a válasz tehát, nem, még csak a beleid szórakoznak, a kicsit a 18. hét körül fogod megérezni. Türelem, türelem!
26+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!