Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen érezhetem a baba...

7 hetesen érezhetem a baba mozgását vagy a beleim szórakoznak?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A beleid szórakoznak. Ilyenkor a baba még nagyon kicsi, még nem érezheted.
2012. aug. 8. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bélmozgás :) Jó babavárást!
2012. aug. 8. 20:53
 3/12 anonim ***** válasza:

Majd a 16. hét körül érezheted leghamarabb.

Boldog babavárást.

üdv.:34hkm

2012. aug. 8. 21:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. aug. 8. 21:04
 5/12 anonim ***** válasza:
5%

Persze, hogy érezheted. Én az elsőt a 4., a másodikat már rögtön az első héten éreztem!

Istenem, milyen agyzsibbadtak egyesek...

2012. aug. 8. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Ja, érezted a pár mm- max 1cm-es babádat???? Nem rúgta ki az oldaladat?????

Itt nem terhestünetről kérdezett a kérdező.

2012. aug. 8. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:
7 hetesen még nem is mozog. Kb a 8-9. héten kezd el nem akaratlagos, pici rángás szerű mozdulatokat végezni, de természetesen azt sem lehet érezni. Legkorábban kb a 14-15 héttől érezheted, de általában az első babát ennél jóval később szokták érezni.
2012. aug. 8. 22:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az 5-ös válaszoló kommentje irónia volt, ne vegyétek már komolyan :)
2012. aug. 8. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:
37%

Nem iróniának hangzott. Mondjuk engem az érdekel, hogy érezte a másodikat már az első héten?! :D 1 hetes terhesség nincs is. :D :D

1.voltam

2012. aug. 9. 09:02
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

5-ös válaszoló! Ezt te komolyan is gondoltad? 1. és 4. héten érezted? Az igen! Alapból a 6. hét körül veszed észre,hogy terhes vagy! A számított alapján pedig, ha 1 hetesen már érezted, azt jelenti, hogy már akkor érezted, mikor vége volt a mensid és még peteérésed sem volt, tehát még baba sem volt.... 6 hetesen nekem 5 mm volt a pici, ami még messziről sem baba, nemhogy mozogna és érezni lehetne! Én először 16 hetesen éreztem először (vékony vagyok és a bőröm is vékony), rendszeresen pedig a 18. héttől. Még a védőnőm és az orvos is hülyének nézett, hogy 16 hetesen még nem érezhettem a magzatot, biztos, hogy az volt??? Na, akkor ezek után 1, 4 és 7 hetes embriót hogy lehetne érezni??

Kedves Kérdező, a válasz tehát, nem, még csak a beleid szórakoznak, a kicsit a 18. hét körül fogod megérezni. Türelem, türelem!

26+2 hkm

2012. aug. 9. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!