Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet baba, a diagram...

Ez lehet baba, a diagram szerint, vagy csak a hormonjaim szórakoznak?

Figyelt kérdés
[link]
2009. febr. 1. 14:48
 1/6 A kérdező kommentje:
2009. febr. 1. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Teszt? Ne minket kérdezz!!! :-)
2009. febr. 1. 15:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia,sajnos a teszt negatív,a doki meg azt mondta h várjak még 1-2 hetet hátha megjön.Lehet később volt peteérés,mivel nem rendszeres a mensim.Ha nem esik le a hőm akkor lehet baba,igaz?
2009. febr. 1. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Hm... igen, lehet baba is, de ki tudja? Ennyi idő után nem kéne negatív legyen a teszt, ha baba van a dologban. De miért nem mész más dokihoz? Nem igaz, hogy arra vár, hogy még késsen 1-2 hetet, amíg hajlandó megvizsgálni.
2009. febr. 1. 15:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Megyek egy másik dokihoz jöv héten,nála múlt héten voltam,ő sem mondott semmi biztatót csak h most menjek vissza és kiderül van-e baba v nincs.De ő is a késői peteérést mondta,mert látni nem látott semmit.
2009. febr. 1. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen az első, amit nem értek, hogy adat nélkül hogy van odahúzva az ovuláció, ahova van. A második, hogy tegyük fel, későn ovuláltál. Akkor ez valószínűleg jan. 7-én volt. Namármost, tegyük fel, akkor teherbe estél. Hát akkor simán ki kéne mutassa egy teszt mert azóta eltelt már lassan 3,5 hét. Komolyan nem értem az orvosodat... Ahelyett hogy próbálna helyrebillenteni, fenntartja az állapotot, és még bátorít is benne... válts orvost!
2009. febr. 1. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!